2 kez göğüs kanserini yenmişti! Sarah Danser'in ölüm şekli herkesi şoke etti

Discovery kanalında ekrana gelen 'Naked and Afraid' programının yıldızı Sarah Danser, 2 kez üst üste kanseri yenmişti. Ancak ünlü yıldızın trajik ölümü herkesi şaşkına uğrattı.

Tüm dünyada gitgide artan kanser hastalığına sanat camiasında da birçok ünlü de yakalanıyor. Bunlar arasında yer alan dünyaca ünlü isim Naked and Afraid' programının yıldızı Sarah Danser oldu.

ÖLÜM ŞEKLİ ŞAŞKINA UĞRATTI

Toplamda 2 kez kanser hastalığı ile mücadele eden ve bu hastalığı yenen Danser'in ölüm şekli ise herkesi şaşkına çevirdi. 

Son olarak 'Fight To Survive' programlarında yer alan Danser, 20 Ekim Pazar günü Kahala, Hawaii'de bir kazaya karıştı. Honolulu polisinin açıklamasına göre, 59 yaşındaki bir sürücü direksiyon hakimiyetini kaybederek park halindeki bir araca çarptı.

Araçta yolculuk yapan Sarah, hastaneye kritik durumda kaldırıldı. Babası Dan ve kardeşi Jake'in hastaneye ulaştığı gün hayatını kaybetti.

Günlerdir herkes nerede olduğunu merak ediyordu! Gelin Evi'nde Ezgi Sertel neden yok?

İLİŞKİLİ HABER

Günlerdir herkes nerede olduğunu merak ediyordu! Gelin Evi'nde Ezgi Sertel neden yok?
Usta sanatçı Zerrin Özer'den üzücü haber! Artık yürüyemiyor

İLİŞKİLİ HABER

Usta sanatçı Zerrin Özer'den üzücü haber! Artık yürüyemiyor
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0