Yavuz Bingöl 5. kez nikah masasına oturdu! Ünlü sanatçıya takılan takı şoke etti

60 yaşındaki ünlü ses sanatçısı Yavuz Bingöl 5. kez nikah masasına oturdu. Nilşah Ağaoğlu ile Balıkesir'de sade bir törenle dünya evine giren Bingöl'e ise babasından şaşırtan bir takı takıldı.

Türkiye'nin başarılı ses sanatçılarından olan ünlü türkücü Yavuz Bingöl 5. kez nikah kıydı. Uzun süredir birlikteliğini sürdürdüğü Nilşah Ağaoğlu ile Balıkesir Ayvalık'ta evlendi.

OKTAY KAYNARCA NİKAH ŞAHİDİ OLDU

Sahil kenarında sade bir törenle dünya evine giren Yavuz Bingöl ve Nilşah Ağaoğlu'nun nikah şahitliğini ise Oktay Kaynarca ve Elif Buse Doğan üstlendi. 

BİNGÖL'ÜN BABASINDAN İSTİKLAL MADALYASI

Ünlü sanatçı Bingöl'ün dedesi Çolak Hüseyin'e ait olan İstiklal Madalyası ise nikah töreninde Bingöl'ün babası tarafından takıldı.

'İÇİMİZ BURUK'

60 yaşındaki ünlü sanatçının nikahına ise çok sayıda ünlü isim katılırken Bingöl, 'içimiz buruk' diyerek geçtiğimiz günlerde TUSAŞ'a yapılan saldırıya da değinerek,  "Çok sağ olun. Bizim aslında bugün en mutlu günümüz ama biliyorsunuz birkaç gün evvel TUSAŞ'ta o lanet saldırı oldu. Şehitlerimize Allah'tan rahmet ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyoruz. O yüzden biraz buruk girdik. Dostlar arasında sakin, sade bir organizasyon yaptık" dedi.

Gülben Ergen sevenlerini korkuttu! Tam 72 saattir...

İLİŞKİLİ HABER

Gülben Ergen sevenlerini korkuttu! Tam 72 saattir...

ETİKETLER

Kübra Beyazoğlu Yasemin.com -
Yasemin - Kübra Beyazoğlu

Editör Hakkında

BİR YORUM YAPIN 0