Hasan Piker'in Kuzey Kıbrıs hakkında skandal söylemleri tepki çekti!

Gelecek Partisi'nin kurucularından Mehmet Behçet Piker'in oğlu Hasan Piker, son video paylaşımıyla dikkatleri üzerine çekti. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti hakkında yaptığı skandal sözler, sosyal medyada geniş bir yankı uyandırdı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

'HasanAbi' isimli Türk kökenli ABD'li yayıncı Hasan Piker'in mutfakta yabancı kökenli bir arkadaşı ile birlikte yaptığı sohbet gündem oldu. Yabancı arkadaşının Türk yemeklerini araştırdığını ve karşısına ilk fırında makarna tarifinin çıkmasından bahsetti. Piker'in "Bu yemek Yunan mutfağından olabilir" sözlerini söylerken yemeği yapan kişinin Kıbrıslı olduğunu ifade etti. Bunun üzerine Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti hakkında söylediği skandal sözler gündem oldu.

Türk kökenli ABD

Türk kökenli ABD

"PİKER'DEN KUZEY KIBRIS HAKKINDA SKANDAL SÖZLER"

ABD'de yayınlanan bir programa katılan Piker, KKTC hakkında şoke eden sözlerde bulundu. Piker, "Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti işgal altında ve dünya tarafından kabul edilmeyen bir ülke" olduğunu söyledi. Hakan Piker'in kullandığı bu sözler hem siyasi tartışmalara yol açtı hem de sosyal medya kullanıcıları arasında polemiğe neden oldu. 

Cannes'de Türk oyuncular arasında skandal olay! Can Yaman'a bardak fırlatıldı

İLİŞKİLİ HABER

Cannes'de Türk oyuncular arasında skandal olay! Can Yaman'a bardak fırlatıldı
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0