Dünyaca ünlü şarkıcıdan seçim hamlesi: Beyonce neden Kamala Harris'i desteklediğini açıkladı!

Dünyaca ünlü Amerikalı şarkıcı Beyonce, yaklaşan Amerika başkanlık seçimleri öncesinde Kamala Harris için düzenlenen destek mitinginde konuştu. Ünlü şarkıcı neden Kamala Harris'i desteklediğini açıkladı.

Amerika 5 Kasım günü sandık başına gidiyor. Her 4 yılda bir yapılan başkan seçimlerinde bu yıl Cumhuriyetçilerin adayı Donald Trump olurken, Demokratların adayı Kamala Harris oldu.

KAMALA HARRİS'İ DESTEKLEYECEĞİNİ AÇIKLAMIŞTI

Ünlü isimlerde hangi partiyi ve lideri destekleyeceklerini sosyal medya hesaplarından açıklarken dünyaca ünlü şarkıcı Beyonce'de oyunu Kamala Harris'e vereceğini açıklamıştı.

Ünlü şarkıcı Beyonce 60'ıncı Başkanlık seçimlerine sayılı günler kala Kamala Harris'in Teksas eyaletinin Houston kentinde  yer alan Shell Energy Stadyumu'nda düzenlenen mitinge katıldı.

Mitinge şarkıcı Kelly Rowland'ta katılırken ünlü şarkıcı konuşma yaparak Kamala Harris'i neden desteklediğini açıkladı.

'ANNE OLARAK BURADAYIM'

Beyonce, kadınların üreme hakkına ilişkin açıklamalarda bulunarak, "Ben burada bir ünlü olarak bulunmuyorum. Ben burada bir politikacı olarak bulunmuyorum. Ben burada bir anne olarak bulunuyorum, çocuklarımın ve tüm çocuklarımızın yaşadığı dünyayı derinden önemseyen bir anne. Bedenlerimizi kontrol etme özgürlüğüne sahip olduğumuz bir dünya." dedi.

KAMALA HARRİS'İ DESTEKLEYEN ÜNLÜLER

Öte yandan Leonarda DiCaprio, Eminem, Taylor Swift, Cardi B, Kesha, Billie Eilish, Olivia Rodrigo, Usher ve Lizzo gibi isimlerde Kamala Hariss'i desteklediğini açıklamıştı.

 Simpsonlar yine gündemde! Simpsonlar'ın 2025 yılı dolar tahmini çok konuşuldu

İLİŞKİLİ HABER

Simpsonlar yine gündemde! Simpsonlar'ın 2025 yılı dolar tahmini çok konuşuldu
Netflix Filistin yapımı filmleri kaldırdı! İnsan hakları savunucuları boykot çağrısına başladı!

İLİŞKİLİ HABER

Netflix Filistin yapımı filmleri kaldırdı! İnsan hakları savunucuları boykot çağrısına başladı!

ETİKETLER

abd
Kübra Beyazoğlu Yasemin.com -
Yasemin - Kübra Beyazoğlu

Editör Hakkında

BİR YORUM YAPIN 0