Yalı Çapkını oyuncusundan sert sözler! "Gülçin Santırcıoğlu diziden kovdurur bunlar"

Yalı Çapkını dizisinde İfakat'i oynayan Gülçin Santırcıoğlu, verdiği bir röportajda söylediği sözlerle sosyal medyada gündem oldu. Yanındaki dizi arkadaşların konuya müdahale etmemesi ise gözlerden kaçmadı.

Yayınlandığı günden beri gündemden düşmeyen Yalı Çapkını dizisi, oyuncuları ile dikkat çekiyor. 3 sezondur televizyon ekranlarında gösterilen Yalı Çapkını, şimdi de İfaket'i oynayan Gülçin Santırcıoğlu;'nun sözleri ile gündeme geldi. Santırcıoğlu'na dizinin hakkında detaylarının sorulması üzerine verdiği cevaplar herkesi şoke etti.

Yalı Çapkını final

Yalı Çapkını final

MUHABERİLERE SERT ÇIKIŞTI

Bir etkinlikte yakalanan Yalı Çapkını'nın İfakat'i Gülçin Santırcıoğlu, muhabirlerin "Seyran'ın son durumu ne olacak?" sorusuna "Bana ne abi Seyran'dan, İfakat ne olacak benim derdim o" diyerek sert sözlerde bulundu.

Yalı Çapkını dizisinde İfakat

Yalı Çapkını dizisinde İfakat

"YANINDAKİ ARKADAŞLARI GÜNDEM OLDU"

Dizinin final yapacağı iddiaları sorulan Santırcıoğlu, "Banane abi ben yapımcı mıyım?" diyerek röportajı bitirmesi sosyal medyada gündem oldu. Ünlü oyuncunun konuştuğu esnada yakına rkadaşlarının araya girmemesi ise sosyal medyada gündem oldu. Birçok kullanıcı "Allah arkadaşın da hayırlısını versin gerçekten" , "Bu arkadaşlar Gülçin Santırcıoğlu'nu Yalı Çapkını'ndan kovdurur" gibi yorumlarda bulundular.

Hesabına yanlışlıkla 23 milyon geldi! Haram diye geri yolladı

İLİŞKİLİ HABER

Hesabına yanlışlıkla 23 milyon geldi! Haram diye geri yolladı
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0