ABD'de seçimlere günler kala Leonardo DiCaprio'dan siyasi hamle!

ABD'de başkanlık seçimleri yaklaşırken ünlü isimlerden peş peşe seçim mesajları yayınlanıyor. Taylor Swift, Beyonce gibi isimlerden sonra şimdi de dünyaca ünlü oyuncu Leonardo DiCaprio'dan seçim hamlesi geldi. DiCaprio, seçimlerde kimi desteklediğini duyurdu.

ABD'de seçmenler 5 Kasım günü devlet başkanlarını seçecekler. Seçimler yaklaştıkça rekabetin arttığı ortamda ünlü isimler bir bir kimi desteklediklerini açıklıyor. Taylor Swift'in, demokrat partiyi desteklediği biliniyor. Hatta buna ilişkin geçtiğimiz aylarda cumhuriyetçiler tarafından Swift'in Beyaz Saray'la gizli anlaşmalar yaptığına dair komplo teorileri ortaya atılmıştı.

Öte yandan geçtiğimiz günlerde ünlü şarkıcı Beyonce, demokrat partinin adayı Kamala Harris'in mitingine katılarak desteğini açıklamıştı.

Leonardo DiCaprio tercihini yaptı

Leonardo DiCaprio tercihini yaptı

Dünyaca ünlü şarkıcıdan seçim hamlesi: Beyonce neden Kamala HarrisİLİŞKİLİ HABERDünyaca ünlü şarkıcıdan seçim hamlesi: Beyonce neden Kamala Harris'i desteklediğini açıkladı!

LEONARDO DICAPRIO DA TERCİHİNİ YAPTI

61 milyondan fazla takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından bir video yayınlayan dünyaca ünlü oyuncu Leonardo Dicaprio, Kamala Harris'e olan desteğini açıkladı ve takipçilerinden de Harris için oy istedi.

Leonardo DiCaprio

Leonardo DiCaprio

Ünlü oyuncu profilinde kendisini "aktör ve çevreci" olarak tanıtıyor. Yayınladığı videoda iklim değişikliği, çevre problemleri ve ülkesinin ekonomik sorunlarına dikkat çekerek, Donald Trump'ın sorunları görmezden geldiğini söyledi ve Kamala Harris için oy istedi. DiCaprio, videosunun altına şu notu düştü:

"Ülkemizin yakın zamanda Helene ve Milton Kasırgaları'ndan kaynaklanan yıkımı, iklim değişikliğinin neden olduğu doğal olmayan afetlerin devam eden tehdidini gösteriyor. Gezegeni kurtarmaya yardımcı olacak iklim politikalarını yürürlüğe koyacak donanıma sahip liderlere ihtiyacımız var ve bu yüzden 5 Kasım'da oyumu Kamala Harris'e veriyorum. ABD tarihindeki en önemli iklim eylemine öncülük etti ve onun liderliğinde ülkemizi ileriye taşıyacak iklim politikası konusunda iddialı hedeflere ulaşabileceğiz. IWillVote.com adresinden seçmen kaydınızı kontrol edin ve bu seçimde Kamala'ya oy vermek için bana katılın."

Taylor Swift Joe BidenİLİŞKİLİ HABERTaylor Swift Joe Biden'ı mı destekliyor? Amerika bu komplo teorisiyle çalkalanıyor

Bungalov tatiline gidecek olanlar dikkat! Vurguncuların tuzağına düşmeyin

İLİŞKİLİ HABER

Bungalov tatiline gidecek olanlar dikkat! Vurguncuların tuzağına düşmeyin

ETİKETLER

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0