Türk sinemasının emektar sanatçısı Ferdi Atuner'den sitem dolu sözler: Unutulsam da buradayım!

Yeşilçam'ın emektar sanatçısı Ferdi Atuner, uzun yılların ardından sessizliğini bozdu ve çok özel açıklamalarda bulundu. Meslek hayatına ve özel yaşantısına dair merak edilen detayları paylaşan Atuner, "Unutulmuş olabilirim ama buradayım" diyerek sevenlerine seslendi.

Türk sinemasında rol aldığı kült yapımlarla yıllardır ekranların unutulmayan yüzü haline gelen Ferdi Atuner, uzun zamandır gözlerden uzak bir yaşantı sürdürüyor. Yalnızca oyunculuk kimliğiyle değil seslendirme sanatçılığı ve müzisyenliğiyle de tanınan Atuner, yıllar sonra verdiği bir röportajla gündem oldu.

Ferdi Atuner

Ferdi Atuner

"YİNE DÜNYAYA GELSEM AYNI İŞİ YAPARIM"

İlk televizyon deneyimini 1982'de TRT'de yayınlanmaya başlayan 'Sekiz Sütuna Manşet' dizisiyle yaşayan 80 yaşındaki sanatçı, oyunculukla ilgili hiçbir pişmanlığı olmadığını söylerek sözlerine başladı ve "Yine dünyaya gelsem aynı işi yaparım" dedi.

Rol aldığı dizi ve filmlerinin hepsinin kendi için özel yerleri olduğunu anlatan emektar sanatçı, "Şimdiki diziler ve filmler, hem prodüksiyon hem de hikâye açısından çok daha iyi. Herkes okullu ve eğitimli oldu. Bunların etkisi sonucunda kaliteli işler ortaya çıkıyor" ifadelerini kullandı.

"UNUTULMUŞ OLABİLİRİM AMA BURADAYIM"

"Çocuklar Duymasın", "Bez Bebek", "En Son Babalar Duyar", "Ayrılsak da Beraberiz" ve "Çılgın Bediş" gibi kendi dönemlerinin çok izlenen dizilerinde rol alan ünlü isim, "Şu ara pek teklif gelmiyor. Unutulmuş olabilirim ama buradayım" diyerek sevenlerine seslenmeyi ihmal etmedi.

"ALLAH'A ŞÜKÜR EDİYORUM"

Şimdilerde emekliliğin tadını çıkaran oyuncu, sinema ve dizilerden kazandığı parayla Cihangir'den bir ev aldığını belirtti ve "Bizim dönemimizde para konuşulmazdı. Verilen rolü nasıl oynayacağımızı, paradan önce düşünürdük. Emekli maaşımla geçiniyorum. Allah'a şükür ediyorum. Emekliliğin tadını çıkarıyorum." diyerek sözlerini tamamladı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Kış uykusuna yatmayan ayı, Rizeli vatandaştan uyarı yedi! "Çabuk doğru yatağa"

İbrahim Tatlıses ve Dilan Çıtak arasında ipler tamamen koptu: Saygı da bir yere kadar!

İLİŞKİLİ HABER

İbrahim Tatlıses ve Dilan Çıtak arasında ipler tamamen koptu: Saygı da bir yere kadar!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0