Tolgahan Sayışman'ın eşi Almeda Abazi resmen ölümden döndü! Apar topar ameliyata alındı

Oyuncu Tolgahan Sayışman’ın eşi Almeda Abazi, yaşadığı ciddi sağlık sorunu nedeniyle adeta ölümden döndü. Acil ameliyata alınan ünlü ismin hastalığı belli oldu.

2017 yılında görkemli bir törenle evlenen Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi, magazin dünyasının en sevilen çiftlerinden. İki tane çocukları olan çift, magazin dünyasından uzak bir hayat sürüyor. 

Geçtiğimiz günlerde Boğaz hattındaki evlerini Beykoz'a taşıyan Almeda Abazi aniden başlayan ve dinmeyen şiddetli karın ağrılarıyla fenalaştı. Tolgahan'sa eşini apar topar hastaneye götürdü.

SAFRA KESESİ ALINDI!

Hastanede yapılan tetkiklerin ardından durumun ciddi olduğu anlaşılıp acil olarak ameliyata alınan Almeda Abazi Sayışman'ın safra kesesi alındı.

Yakın zaman içinde sonra taburcu olan ünlü model Almeda Abazi’nin sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı.

Yeşilçam’ın ketum kadını Aliye Rona ünlü yıldızın halası çıktı!

İLİŞKİLİ HABER

Yeşilçam’ın ketum kadını Aliye Rona ünlü yıldızın halası çıktı!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0