Şarkıcı Adele'den sevenlerini kahreden haber! Kariyerini noktalıyor

Dünyaca ünlü Amerikalı şarkıcı Adele geçirdiği kulak enfeksiyonu sonrasında sağır kaldığını açıkladı. Adele konserde sevenlerine 'doğurmaktan daha kötü' diyerek yaşadığı süreci anlattı.

Skyfall, Someone Like You, Easy On Me, Hello, Set Fire to Rain gibi şarkılarla büyük bit başarı yakalayan 36 yaşındaki dünyaca ünlü şarkıcı Adele sağlık durumu hakkındaki açıklamalarıyla sevenlerini üzdü.

ADELE KULAK ENFEKSİYONU NEDENİYLE SAĞIR OLDU

Adele geçirdiği kulak enfeksiyonu nedeniyle duyma kaybı ve 'kısmen işitme engelli' olduğunu açıkladı. 

'DOĞUMDAN DAHA KÖTÜ'

Grammy Ödüllü şarkıcı zor bir tedavi sürecine girdiğini ve nadir bir su bakterisine neden olan hastalıkla sağır kaldığını açıklayarak, 'doğumdan daha kötü' dedi.

Bir çocuğu bulunan ünlü şarkıcı Adele Las Vegas'ta bulunan Caesars Palace'ta sahne aldığı sırada, sağlık durumu hakkında, "Kulak enfeksiyonum var ve bu çok korkunç. Daha önce hiç böyle bir hastalık yaşamadım. Bu şimdiye kadar başıma gelen en acı verici şeydi. Doğumdan daha kötüydü" dedi.

'SOL KULAĞIM SAĞIR KALDI'

Adele konuşmasına, ''Nadir bir su bakterisi. Tedavisi çok zor. Birkaç gün boyunca yanlış antibiyotik kullandım. Sonunda işe yarayan bir antibiyotik vermeyi başardılar Birkaç kez kulağımı kesmek istedim. Artık acı çekmiyorum, bu harika ama sol kulağım biraz sağır kaldı.'' diyerek devam etti.

SESİNİ KAYBETME RİSKİYLE KARŞI KARŞIYA

Ünlü şarkıcı Adele geçtiğimiz şubat ayında da rahatsızlanmış, göğsündeki rahatsızlık nedeniyle sesini kaybetme ihtimali yaşamıştı. Adele'nin boğazındaki polipler nedeniyle ameliyat olduğu ve 13 yıl sonra sesini kaybetme riski ile karşı karşıya kalması sonrasında kariyerine bir süre ara vermişti.

YÜKSEK RİSKLİ AMELİYAT OLMUŞTU

Sesiyle ilgili 2011 yılında, 23 yaşındayken problem yaşamaya başlayan şarkıcı o dönemler yüksek riskli bir tıbbi müdahale olan ses teli mikroccerahisi geçirmişti. 

Ezgi Sertel Gelin Evi programında neden yok? Tüm gerçeği sosyal medya hesabından açıkladı!

İLİŞKİLİ HABER

Ezgi Sertel Gelin Evi programında neden yok? Tüm gerçeği sosyal medya hesabından açıkladı!

ETİKETLER

Kübra Beyazoğlu Yasemin.com -
Yasemin - Kübra Beyazoğlu

Editör Hakkında

BİR YORUM YAPIN 0