Kenan İmirzalıoğlu Kim Milyoner Olmak İster'i bıraktı! Resmen kısmeti açıldı

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasındaki tavırlarıyla kendine hayran bırakan oyuncu Kenan İmirzalıoğlu'na resmen teklif yağıyor.

Uzak kaldığı televizyona yeni bir diziyle dönmeyi düşünen ünlü aktör Kenan İmirzalıoğlu, Kim Milyoner Olmak İster yarışmasındaki görevini Oktay Kaynarca’ya devretmişti. Televizyona dönmek için yeni proje görüşmelerine başlayan İmirzalıoğlu'nun sıcak baktığı proje belli oldu. 

Kenan İmirzalıoğlu geçen yaz Yavuz Turgul’un “Ayrılık Da Sevdaya Dahil” dizisinden senaryoyla ilgili anlaşmazlıklar nedeniyle ayrılık kararı almasının ardından Ay Yapım’dan teklif almıştı.

ŞİMDİ DE SERÇE DİZİSİNDEN TEKLİF GELDİ!

ŞİMDİ DE SERÇE DİZİSİNDEN TEKLİF GELDİ!

İmirzalıoğlu’na usta kalem Yılmaz Şahin’in kaleme aldığı “İşgal Günlerinde Aşk” dizisinin önerildiği gündeme gelmişti. Ancak İmirzalıoğlu’nun teklifi kabul etmediği öğrenildi.

ŞİMDİ DE SERÇE DİZİSİNDEN TEKLİF GELDİ!

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Ay Yapım bu kez ünlü aktöre Serçe dizisiyle gitti. Son olarak Yargı dizisini yazan Sema Ergenekon’un imza attığı Serçe’nin yönetmen koltuğunda Ali Bilgin oturacak. Dizinin bir polisin hikâyesi üzerinde kurulu olduğu öğrenildi.

MasterChef Türkiye'de feci kaza: Beyza Huri Aydın'ın yüzü yandı...

İLİŞKİLİ HABER

MasterChef Türkiye'de feci kaza: Beyza Huri Aydın'ın yüzü yandı...
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0