Sihirli Annem'in Çilek'i Zeynep Özkaya'dan müjdeli haber! İsteme fotoğraflarına beğeni yağdı

Bir döneme damga vuran "Sihirli Annem" dizisinde oynadığı "Çilek" rolüyle adından söz ettiren Zeynep Özkaya, evlilik yolunda ilk adımı attı. Müstakbel eşiyle isteme gününden çekildiği kareleri paylaşan Özkaya'ya yorum ve beğeni yağdı.

2003 ve 2012 tarihleri arasında yayınlanan ve ekranların unutulmaz yapımlarından biri haline gelen "Sihirli Annem" dizisiyle ünlenen Zeynep Özkaya'dan geçtiğimiz aylarda müjdeli haber gelmişti.

Dizide oynadığı "Çilek" rolüyle kalplere dokunan ünlü oyuncu, erkek arkadaşı Oğulcan Can'dan evlilik teklifi aldığını duyurmuştu. Bir ömür boyu mutluluğa 'evet' diyen ünlü oyuncu, önceki akşam sosyal medya hesabından isteme töreninden karelerini paylaştı.

"ARTIK İLK AŞAMAYI ATLATTIK"

Müstakbel eşiyle pozlarını ardı ardına paylaşan Özkaya, şu notu düştü:

"Kız istemeden ilk fotiler geldi, heyecandan ölüyordum ama her şey o kadar güzel ve huzurlu oldu ki.. Artık ilk aşamayı atlattık, haftaya söz ve nişan yemeğimiz var, birlikte nicelerine aşkım benim."

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Çarli İş Başında'nın yıldızıydı! Çarli şu an ne yapıyor? İlker Aksum'un gülümseten Çarli anısı

Angelina Jolie'den yıllar sonra imaj değişikliği! Görenler hayran kaldı

İLİŞKİLİ HABER

Angelina Jolie'den yıllar sonra imaj değişikliği! Görenler hayran kaldı
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0