Kanseri yenen ünlü şarkıcı Şimal duasını paylaştı!

Uzun süredir kanser tedavisi gören şarkıcı Şimal, geçtiğimiz aylarda hastalığının metastez yaptığını açıklamıştı. Uzun süren mücadelenin ardından kanseri yendiğini sosyal medyadan duyuran ünlü şarkıcı duygusal bir paylaşımda bulundu.

İki yıl önce meme kanserine yakalanan Şimal, kemoterapi ve radyoterapi gördükten sonra ameliyat oldu. Geçtiğimiz ocak ayında beynindeki tümör nedeniyle ameliyat olan ünlü şarkıcı Şimal, son olarak "Yine yakaladı bu hastalık beni" diyerek hastalığının metastaz yaptığını açıklamıştı. 

Ciddi bir ameliyat geçiren Şimal, sonunda mutlu haberi sevenlerine vermişti. Şimal "Müjdemi isterim. Pet sonucum çıktı, tüm vücudum tertemiz. Bugünkü gözyaşlarım mutluluktan çok şükür. Dualarımız kabul oldu. Bana güzel enerjilerini ve dualarını yollayan herkese bir kez daha teşekkür ederim" sözleriyle mutluluğunu dile getirdi.

SON PAYLAŞIMIYLA DUYGULANDIRDI

Uzun süredir tedavi sürecinde olan ve ikinci baharını yaşayan Şimal, sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşıma imza attı. Sahneden şarkı söylediği anlara ait eski bir paylaşımını paylaşan ünlü şarkıcı "Allah'ım sen duamı biliyorsun" diyen Şimal, sahnelere tekrar çıkmak istediğini belirtti.

 

Sağlık durumu hakkında sık sık sevenlerine bilgi veren ünlü şarkıcı "PET CT çektirmeye geldik komple vücut için. Güzel dualarınızı ve enerjinizi bekliyorum" ifadelerini kullandı.

Şarkıcı Şimal hastanede

Şarkıcı Şimal hastanede

"BAŞKA BİR İSTEĞİM YOK" DEMİŞTİ

Şarkıcı, "Birkaç gün önce MR sonuçlarım çıktı ama çıkana kadar ailece çok stresli günler geçirdik. 'Sonuç stabil' dedi radyoloji hocamız. Beyin zarında olanı durdurabilmişiz çok şükür. İnşallah gerileme de olacak, yok olup gidecek. Dua, dua dua... Başka bir isteğim yok gücümsünüz" ifadelerini kullandı.

ÜZÜCÜ HABERİ DUYURDU

Ünlü şarkıcı sosyal medya üzerinden fena hastayım diyerek sevenleri uyardı. ŞİMAL paylaşımına  "Salgın var. Fena hastaydım 2 haftadır anca toparlandım. Çok dikkat edin" notunu düştü.

Artık insandan ayırt edilemiyorlar! Yapay zeka Turing testini geçmeyi başardı

İLİŞKİLİ HABER

Artık insandan ayırt edilemiyorlar! Yapay zeka Turing testini geçmeyi başardı
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 15

bilgin ülperen 4 saat önce

rabbim şifa versin

MİSAFİR 6 saat önce

metafaz değil, metastaz olacak.

müslim 6 saat önce

ne zaman hastalıya yakalanıyorlar, sonra dua dua diye dua bekliyorlar. önceden neredeydin. hadi iyileştin. sonra yine aynı yaşantı. sorsana sana dua edenlere. nasıl yaşayayım diye..

kamal at 1 hafta önce

ne oldu kapanmissiniz??? illa bir yerlerinizi göstermek zorundaydiniz..gögüs, omuz, bacak, kalca acacak biryerleri kalmadi artik derken bu seferde göbeginizi komple acmaya basladiniz dansözler veya kerhanede calisanlar gibi..hastalik engelmi oldu simdide acin, hayvanlar gibi özgür olun

Toplam 3 beğeni

Hüdai Çakmak 3 ay önce

O güzel yüzünüz daima mutluluk ile aydınlansın. Kem gözler uzak dursun. Allah (cc) sizi sevdiklerinize bağışlasın..

Toplam 4 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun