
Ünlü türkücü Berdan Mardini'nin 2018 yılında evini arabasını satıp memleketinde kurduğu gül tarlası sayesinde sonunda hayallerine kavuştu. Mardini önceki gün kendi adını taşıyan kozmetik markasının ilk mağazasını açtı.
Ünlü şarkıcı Berdan Mardini önceki gün kendi adını taşıyan kozmetik markasının ilk mağazasını açtı. Basın mensuplarına konuşan Mardini'nin heyecanlı hali dikkatleri çekti. Yeni işi ile alakalı birçok zorluktan geçtiğini söyleyen yakışıklı şarkıcı, açıklamalarıyla ses getirdi.
Açılıştan sonra muhabirlerle sohbet eden Mardini, şu ifadeleri kullandı: "Yıllardır gerçek bir emek veriyorum. Yalan dolan işlerden dolayı kozmetik sektörüne iki yıldır darbeler vuruldu. Bugün, mutlu ve gururluyum. Hayal ettiğim her şeyi adım adım gerçekleştiriyorum.
"%80'İ KADINDAN OLUŞAN EKİBİM VAR"
Önümüze engeller de çıktı, destekler de oldu. Bu proje 2017'de başladığında kendi ekmeğini kazanabilen kadınlar ve istihdam için başladı. 400 kişi çalışıyor tarlada ve fabrikada, yüzde 80'i kadın. Diğer şube için çalışmalarımız var. Türkiye'de üç, yurt dışında dört lokasyon hazırlanıyor. Nisan ayına kadar hepsi tamamlanacak.
Ağlamamak için kendimi zor tutuyorum. Her sanatçının ve iş insanının, küçük köylere entegre tesislere kurarak, tersine göçü sağlayarak ülkemizdeki huzuru tamamlayabiliriz"
Ürün çeşitlerinden bahseden şarkıcı, "110 ürün var. Buradan alınan her ürün Mardin'deki kadınlara geri dönüş olacak" dedi.

Hans 3 ay önce
Brawo sana tam vatandaş Allah yolunu açık etsin selamlar, kazasız belasız devamke.
Doğrusubu 3 ay önce
Köylere yatırım yapılması ve tersine göç için gerçekten faydalı bir proje olmuş tebrik ediyorum ve çağrısı da çok anlamlı . Parası olan insanlar bu tip yatırımlar ile hem kendilerine hem de ülke ekonomisine artı değer katabilirler ve halka da iş imkanı oluşturabilirler.
erzurumlu 3 ay önce
Helal olsun Berdan kardaş tebrik ediyorum. Heleki Gül manevi değeri olan bir muhteşem berekettir. Seninde maneviyatının ve Şükrünün güzel olduğunu duymuştum. Selametle...
Vanlı Mehmet 4 ay önce
Allah senin gibi yiğitleri arttırsın Berdan Kardeşim. Yüzbin kere helal olsun seni yetiştiren ana babana.
ergun 4 ay önce
Takdir ettim. müthiş bir iş başarmışsın. üretimden markaya dönüşmek hele ki bu rekabet ortamında hiç kolay bir iş değil