Ülkeyi terk eden Serenay Sarıkaya kendini eve kapattı!

Serenay Sarıkaya, menajeri Ayşe Barım hakkında başlatılan soruşturma kapsamında ifade verdikten sonra Türkiye'yi terk etme iddiasıyla gündeme gelmiş, Paris'te ortaya çıkmıştı. Yeni iddialara göre Sarıkaya kendini eve kapattı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Serenay Sarıkaya gibi bazı sanatçıların ve oyuncuların menajerliğini yapan Ayşe Barım hakkında sosyal medya platformlarındaki paylaşım ve haberlerdeki iddialar ihbar kabul edilerek tutuklanmıştı. Ayşe Barım’ın Gezi Parkı protestolarının planlayıcılarından olma suçlamasıyla tutuklanması üzerine Serenay Sarıkaya bir süredir görünmüyordu. 

Ayşe Barım olayından sonra ülkeyi terk eden Serenay Sarıkaya ortaya çıktıİLİŞKİLİ HABERAyşe Barım olayından sonra ülkeyi terk eden Serenay Sarıkaya ortaya çıktı

ÜLKEYİ TERK EDİP PARİS'E KAÇMIŞTI! KENDİNİ EVE KAPATTI

Serenay Sarıkaya geçtiğimiz hafta Paris'te tek başına yürürken görüntülenmişti.

SERENAY SARIKAYA PARİS

SERENAY SARIKAYA PARİS

Sarıkaya, son zamanlarda yaşadığı olumsuz olaylar nedeniyle kendisini eve kapatmış ve kimseyle görüşmüyor. Sosyal medyadan uzak duran Sarıkaya'nın, psikolojik destek aldığı iddia ediliyor. 

Serenay Sarıkaya, bu olayların ardından kendisini dış dünyadan izole etti. İddiaların gündemden düşmemesiyle birlikte Sarıkaya, sadece ailesiyle iletişim kuruyor ve dışarı çıkmıyor.

PSİKOLOJİK DESTEK ALIYOR!

Sarıkaya, yeniden evde kalmayı tercih etti. Bu süreçte gelen yeni senaryoları okuyan ve önümüzdeki sezon için projeleri değerlendiren ünlü oyuncunun, psikolojik destek almakta olduğu söyleniyor.

Olaylardan etkilenmemek için sosyal medyadan da uzak duran Sarıkaya, arkadaşlarıyla da görüşmemeye özen gösteriyor.

Karaciğer kanseriyle savaşan İlhan Şeşen'den yıkan haber! Doktorlar kritik seviyede dedi

İLİŞKİLİ HABER

Karaciğer kanseriyle savaşan İlhan Şeşen'den yıkan haber! Doktorlar kritik seviyede dedi
Demet Özdemir'den yeni imajı hayran bıraktı!

İLİŞKİLİ HABER

Demet Özdemir'den yeni imajı hayran bıraktı!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce Haber Editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 2

aydin 5 saat önce

Insaallah birdaha dönmessin.

Toplam 6 beğeni

Uyarı ⚠️ 6 saat önce

Bi zahmet artık çıkmasın o evinden. Görmek istemiyoruz ıyy geldi. Her yerde görmekten

Toplam 6 beğeni