Müslüman olan Amerikalı şarkıcı Jennifer Grout Kuran tilavetiyle kulakların pasını sildi

2013 yılında Fas'ta İslamiyet'i kabul ederek Müslüman olan Amerikalı şarkıcı Jennifer Grout, Kuran tilavetiyle hayran bırakıyor. Grout'un kusursuz tilaveti adeta izlenme rekorları kırıyor.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Genç kadın yıllar önce Lübnan'da düzenlenen bir şarkı yarışmasına katılarak adından söz ettirmişti. Amerikan asıllı Grout, 5 yaşından beri müzik eğitimi alıyor ve müzik hayatında merkezi bir konum teşkil ediyor. Müslüman olduktan sonra İslami eğitim aldığını ve ibadetlerini adım adım yapmaya çalıştığını belirten Jennifer Grout, Kuran tilavetiyle dikkatleri çekiyor.

Jennifer Grout

Jennifer Grout

KURAN TİLAVETİ KULAKLARIN PASINI SİLDİ

Ses sanatçısı olan genç kadın, İslamiyet'ten sonra müzik yapmaya devam ediyor. Bunun yanı sıra Kuranı Kerim'in çeşitli surelerini de okuyor. Tilavetini duyanlar ise "Maşallah" demeden geçemiyor.

Grout, daha önce şu açıklamayı yapmıştı: "Ayet-El Kürsi’yi okuduktan sonra merak eden herkes için, evet, ben Müslümanım. 2013’te Fas'ta İslam'ı kabul ettim. Kısa bir süre önce 5 vakit namaz kılmaya başladım. Ayrıca bu yıl Ramazan ayında oruç tutmayı planlıyorum ve Ramazan'ı dört gözle bekliyorum. Zekat pratiği yapmak için daha cömert olmaya çalışıyorum. Dini eksiklerimi tamamlamayı ve kendimi eğitmeye çalışıyorum. Kur'an'ın anlamı, İslam'ın tarihi hakkında daha fazla şey öğrenmeye çalışıyorum. Camilerden okunan ezan iç huzurumu ve sevincimi artırdı. Şimdi kızıma da aynı duyguları yaşatmak için çalışıyorum".

Seçil Erzan mahkemeye mektup yazarak her şeyi bir bir anlattı! Mektupta neler yok ki...

İLİŞKİLİ HABER

Seçil Erzan mahkemeye mektup yazarak her şeyi bir bir anlattı! Mektupta neler yok ki...
MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 5

Ysn 3 ay önce

MaşaAllah ....

Toplam 1 beğeni

Tiryaki 3 ay önce

maşallah barekallah

Toplam 1 beğeni

ali şahin 3 ay önce

hiç umurumda değil,banane.onun için yanlış tercih.yazık etmiş kendine.

Bir kul 3 ay önce

ALLAH kabul etsin kazadan beladan korusun, mükemmel.

Toplam 1 beğeni

mmm 3 ay önce

Maşallah

Toplam 1 beğeni