Mevlit Kandili'ne özel dua Necmettin Nursaçan anlatımıyla Kanal 7 ekranlarında yapılıyor

Rahmet peygamberi Hz.Muhammed’in doğum günü olan Mevlid Kandili, tüm coşkusuyla Kanal 7’de kutlanıyor. Emekli diyanet işleri Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan’ın anlatımı, hafızların Kur’an-ı Kerim tilavetleri ve ilahilerle ihya edilecek bu kutlu gecede eller semaya kalkacak, dualar edilecek.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Kayseri Hacılar Camiikebir’den canlı yayınla gerçekleştirilecek olan programda, Necmettin Nursaçan’ın Mevlid Kandili’ne özel duaları Kanal 7’den canlı yayınlanacak.

Mevlid Kandili Özel Dua, Kayseri Hacılar Camiikebir’den canlı yayınla 14 Eylül Cumartesi saat 20.45’de Kanal 7 ekranlarında.

NECMETTİN NURSAÇAN ANLATIMIYLA MEVLİT KANDİLİ'NE ÖZEL DUA

Varlığıyla kainata nur olan Hz. Muhammed’in dünyayı şereflendirişinin yıldönümü olan Mevlid Kandili, Kayseri Hacılar Camiikebir’den canlı yayınla Kanal 7 ekranlarında kutlanacak. Mevlid Kandili Özel programı, Necmettin Nursaçan’ın duahanlığında yapılan dualarla ve ünlü mevlidhan, hafız ve kârilerin okuyacakları Kur’an-ı Kerim tilavetleriyle izleyenlerle buluşacak.

Müslümanların bayramı Mevlid Kandili’nin fazileti, rahmeti, bereketi, huzuru ve manevi güzelliklerinden hep birlikte faydalanma temennisiyle yayınlanacak olan Mevlid Kandili Özel programının açılışını, emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan yapacak. Mevlid Kandili; Necmettin Nursaçan’ın nahif sohbetleri ve duaları, Cengiz Çam, Mehmet Tanrıöver, Abdullah İslam, Adem Karabey, Durmuş Ayvaz, Fatih Demir, Musa Çetin, İsmail Hakkı Solmaz ve ekibinin gönüllere dokunan ilahi ve Kur’an- Kerim tilavetleriyle Kanal 7’de ihya edilecek.

Mevlid Kandili Özel programı Kayseri Hacılar Camiikebir’den canlı yayınla 14 Eylül Cumartesi saat 19.20’de Kanal 7 ekranlarında.

ETİKETLER

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0