Kızıl Goncalar 22. Bölüm fragmanı yayınlandı! "Kardeşiz biz..."

Yapımını Gold Film’in üstlendiği "Kızıl Goncalar", son dönemlerin en çok konuşulan yapımları arasında adını zirveye yazdırdı. Daha ilk bölümüyle tartışmalara neden olan yapımın her bölümü izleyenleri ekran başına kilitliyor. Geçtiğimiz sezon izleyenlere soğuk duş etkisi yaşatan dizi, bomba gibi bir dönüş yaptı. Her sahnesinde heyacanın tırmandığı yapımın 22. bölüm fragmanı yayınlandı.

Now TV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi "Kızıl Goncalar", dikkat çeken olay örgüsüyle yayınlandığı ilk günden beri gündemden düşmüyor.

Kızıl Goncalar

Kızıl Goncalar

Özcan Deniz ve Özgü Namal'ın başrollerini paylaştığı dizi, seküler Atatürkçü bir hekim olan Levent ile bir tarikatın içinde yaşayan Meryem’in hayatlarının kesişmesini ve ardından gelişen ilginç olayları konu alıyor. Diziye dair detaylar için aşağıda yer alan linke tıklayabilirsiniz...

Kızıl Goncalar konusu nedir? Kızıl Goncalar gerçek hikaye mi? Kızıl Goncalar nerede çekiliyor?İLİŞKİLİ HABERKızıl Goncalar konusu nedir? Kızıl Goncalar gerçek hikaye mi? Kızıl Goncalar nerede çekiliyor?

Geçtiğimiz sezon çok konuşulan yapım, 2. sezonda tüm ezberleri bozdu ve izleyenlere büyük bir şok yaşattı. Cüneyd ve Zeynep'in hikayesindeki değişim izleyenleri ekran başına kilitlerken fenomen dizinin 22. bölüm fragmanı yayınlandı. Sırlar ortaya çıktı, şimdi gerçeklerle yüzleşme zamanı…

İŞTE, KIZIL GONCALAR 22. BÖLÜM FRAGMANI

KIZIL GONCALAR SON BÖLÜMDE NELER OLDU? KIZIL GONCALAR 19. BÖLÜM ÖZETİ

Cüneyd'in babası Vahit'in dönüşüyle sır perdeleri bir bir aralanmaya başlamıştı. Cüneyd annesi, kendisi ve babasıyla ilgili gerçeği nihayet öğrenmenin acısıyla kendisini büyük bir sarsıntının içinde bulmuş ve ortadan kaybolmuştu. Gerçeklikle bağını koparan Cüneyd, kendini Levent Alkan sanmaya başladı ve herkesi unuttu.

Cüneyd'in kendisini tanımadığını anlayan Mira ise Cüneyd değil Levent ile yakınlık kurup arkadaş oldu. Herkesten her şeyi saklayan Mira, annesi Beste'nin ölümünden sonra adeta bir intikam ruhuna büründü.

Gücü tarikatın dışına taşarak ortalığı karıştırmaya başlayan Vahid'in karşısında durmak artık eskisinden de zor bir hale geldi. Sadi Hüdayi, son yaşananların üzerine Vahid'e biat etti ancak işler hiç de göründüğü gibi değildi.

Meryem yaşam mücadelesi verirken, Zeynep ise 'bebek' yalanını sahiplenmek zorunda kaldı.

 200 milyon dolar çöp oldu Joker filminden büyük başarısızlık!

İLİŞKİLİ HABER

200 milyon dolar çöp oldu Joker filminden büyük başarısızlık!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0