Kanal 7'nin yeni dizisi! Senden sonra dizisinin ilk fragmanı yayınlandı

Kanal 7 ekranlarında yepyeni bir serüven başlıyor. Pakistan dizilerinin vazgeçilmez oyuncusu Feroze Khan ve Ushna Shah’ın başrollerini paylaştığı “Habs”, “Senden Sonra” ismiyle izleyicisiyle buluşuyor.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Günlük dizilerin adresi Kanal 7’den bir Pakistan dizisi daha geliyor. “Habs” isimli Pakistan dizisi “Senden Sonra” adıyla evlere konuk oluyor. Babasını küçük yaşta kaybeden Ayşe, annesi, kız kardeşleri ve halasıyla birlikte yaşayan zeki bir kızdır. Ayşe’nin annesi ise maddiyata önem veren ve kızlarının kazancıyla geçinen birisidir. Yoksul bir aileye mensup olan Ayşe, başarılı bir öğrenci olmasına rağmen okulu bitince iş aramak zorunda kalır. Basit’in şirketinde işe başlayan Ayşe, hayatının değişeceğinin farkında bile değildir. İşte Kanal 7'nin heyecanla beklenen Senden sonra dizisinin ilk bölüm fragmanı...

SENDEN SONRA DİZİSİNİN İLK FRAGMAN TANITIMI

SENDEN SONRA DİZİSİNİN KONUSU

Hikayenin diğer tarafında ise zengin bir ailenin mutsuz çocuğu Basit vardır. Basit, annesinin başka bir adam için babasını terk etmesinin ardından travma dolu bir çocukluk dönemi geçirmiştir. Annesinden nefret eden Basit, onun yüzünden evliliğe de sıcak bakmaz. Babası ise ölüm döşeğindeyken onları tekrar bir araya getirir fakat Basit’in öfkesi çok tazedir ve annesini affetmeye hiç niyeti yoktur. Basit’in hayattaki tek gayesi babasının işlerini en iyi şekilde yapmak ve şirketi büyütmektir fakat babası, ölmeden önce bir vasiyet hazırlayarak şirketin oğluna devrini tek bir şarta bağlar. O şart ise Basit’in evlenmesidir. Bu şartı babası öldükten sonra avukattan öğrenen Basit, bu duruma çare bulmak için formaliteden evlenmeye karar verir. Şirket iflasın eşiğine gelmiştir ve Basit’in bir an önce evlenmesi gerekiyordur. Ayşe’nin annesi Kutsiye ile tanışan Basit, para karşılığı Ayşe ile evlenir.

Hiç beklemediği bir anda evlilikle yüzleşmek zorunda kalan Ayşe ve Basit’i neler bekliyor?

SENDEN SONRA DİZİSİ NE ZAMAN YAYINLANACAK

Aşka dair inancını kaybetmiş olan Basit ile fakirliğin pençesinde hayata tutunmaya çalışan Ayşe’nin dramatik aşk hikayesi “Senden Sonra” 4 Ekim’den itibaren hafta içi her gün 12:40’da Kanal 7’de.

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0