Miran'dan haber mi var? Kan Çiçekleri 359. bölüm fragmanı yayınlandı

Kan Çiçekleri’nde bugün; Baran’ın, oğlunun yaşadığına dair umutları günden güne artar. Miran’dan bir iz, bir haber bulmak için didinen Baran eve yüzünde bir umut ışığıyla döner. Miran’dan haber mi var?

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Baran günden güne karısına daha çok inanmaya başlar. Miran’ın yaşadığına dair umutları artan Baran, araştırmalarına devam eder. Bu sırada, aslında Miran’ın öz anne babasıyla aynı evde olduğu gerçeğinin ortaya çıkmasından korkan Tarık tedirgindir. Evde terör estirir. Bu sırrı herkesin gizli tutması için baskı yapar. Baran ise eve yüzünde bir umut ışığıyla döner. Baran oğluyla ilgili iyi bir haber mi getirdi?

Kan Çiçekleri 359. bölümüyle 4 Ekim Cuma günü 16.20'de Kanal 7'de.

KAN ÇİÇKELERİ 359. BÖLÜM TANITIMI

Evlat hasretinin izleyenleri yakıp kavuracağı Kan Çiçekleri duygu dolu yeni bölümleriyle hafta içi her gün 16:20’de Kanal 7’de.

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0