Mukadder'in sözleri Hançer'i yaralıyor! Gelin 55. bölüm fragmanı yayınlandı

Nusret Cihan’a savaş açar. Cihan’ın ölmesi için adamlarını görevlendirir. Mukadder ise oğlunu koruyabilmek için Nusret’e yalvarır. Yaşanan tüm olumsuzluklardan Hançer’i sorumlu tutan Mukadder, gelinine karşı sert ve ağır konuşur.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Nusret, öz yeğenine, Cihan’a savaş açar. Kızının dolduruşuna gelen Nusret, Cihan’ı öldürmesi için adamlarını görevlendirir. Mukadder ise oğluna zarar vermemesi için Nusret’e yalvarır. Tüm suçun kendisine ait olduğunu kabul etmeden her şey için Hançer’i suçlar. Evdeki tüm uğursuzlukları Hançer’den bilen Mukadder, gelinine yemek masasında oldukça ağır konuşur. Hançer bu sözler karşısında gözyaşlarına engel olamaz.  

Gelin dizisi yeni bölümüyle 8 Ekim Salı akşamı 19.00'da Kanal 7'de.

GELİN DİZİSİ 55. BÖLÜM TANITIMI

Aileleri için bir araya gelen Cihan ile Hançer’in sürprizlerle dolu öyküsü Gelin, hafta içi her gün 19:00’da Kanal 7 ekranlarında.

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0