Deha dizisinde 'Besmele' detayı tepki çekti!

Show TV ekranlarında yayınlanan Deha dizisinde uyuşturucu satıcısı kara para baronunun evinin girişinde Besmele yazdığı görüldü. Bu durum, İslam'a yönelik karalama kampanyası olarak algılandı ve sosyal medyada tepki çekti.

HABERE AİT GALERİ İÇİN TIKLAYIN GÖR

Aras Bulut İynemli, Uğur Polat, Taner Ölmez, Onur Saylak, Melis Sezen, Ahsen Eroğlu, Seda Akman ve Zuhal Gencer gibi isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı Deha dizisi, bir baba ve oğlunun yıllar sonra yüzleşmesi ile başlayan intikam hikayesini konu alıyor. Birtakım mafyatik olaylara ilişkin olan dizide bir sahne tepki ile karşılandı.

BESMELE DETAYI TEPKİ ÇEKTİ

Henüz 3 bölüm yayınlanan dizide, bir sahnede uyuşturucu satıcısı kara para baronunun evinin girişinde Besmele olduğu görüldü. Uyuşturucu satıcısının İslami bir karakterle ilişkilendirilmesi sosyal medyada tepki çekti.

Sahnenin çekiminde ışıklandırma ile besmelenin vurgulanması, sosyal medya üzerinden yapılan yorumlarda İslam'a yönelik negatif bir algı oluşturma olarak yorumlandı.

Son haliyle gündem olan Asuman Dabak'tan estetik iddialarına yanıt! "Estetik yaptırırsam..."

İLİŞKİLİ HABER

Son haliyle gündem olan Asuman Dabak'tan estetik iddialarına yanıt! "Estetik yaptırırsam..."
 200 milyon dolar çöp oldu Joker filminden büyük başarısızlık!

İLİŞKİLİ HABER

200 milyon dolar çöp oldu Joker filminden büyük başarısızlık!
MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0