Hançer gerçeği öğrendi mi? Gelin 65. bölüm fragmanı yayınlandı

Gelin'de Beyza, Hançer'in karşısına geçerek artık gerçeği saklayamayacağını ve her şeyi anlatacağını söyler. Cihan ise Hançer'e kendini açıklamaya çalışır. Hançer tüm gerçeği öğrendi mi?

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Beyza elindeki tüm kozları oynamasına rağmen yine de istediği sonucu alamamıştır. Beyza, Hançer'e tüm gerçekleri anlatacağını söyler. Öte yandan Hançer'in yengesi ise Cihan'ın karşısına dikilerek eski karısı Beyza'dan bahseder. Cihan birçok kişinin baskıları altında sıkışmışken Hançer'in sevgisine ihtiyaç duyar. Hançer ise ona karşı suçlayıcı gözlerle bakıyordur. Hançer, her şeyi öğrendi mi?

Gelin, yeni bölümüyle 22 Ekim Salı akşamı 19.00'da Kanal 7'de.

GELİN 65. BÖLÜM TANITIMI

Aşkın tüm engelleri aşacağına inanan Cihan ile Hançer’in sürprizlerle dolu öyküsü Gelin hafta içi her gün 19:00’da Kanal 7 ekranlarında.

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0