Deha'dan sonra şimdi de Kalpazan dizisi! Cami detayı tepki topladı

Show TV'de yayına başlayan Kalpazan adlı dizi ilk bölümündeki cami sahnesi dolayısıyla sosyal medyada tepki ile karşılandı. Dizide caminin alt katında sahte para basan bir dolandırıcı olması dikkat çekti.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Daha önce Show TV'nin diğer bir dizi olan Deha'da, bir uyuşturucu satıcısı kara para baronunun evindeki 'besmele' yazısı yer alması ve yazının ışıklandırma ile vurgulanması dikkat çekmişti. Benzer bir tepki Kalpazan dizisine ilişkin olarak da geldi.

Timuçin Esen, Çağlar Ertuğrul, Şükran Ovalı, Deniz Baysal, Sarp Akkaya, İlker Kızmaz, Osman Alkaş gibi oyuncuların kadrosunda yer aldığı Kalpazan dizisi Show TV'de yayın hayatına başladı. Dizi, daha ilk bölümüyle dikkat çekerken bir sahne sosyal medyada eleştirilere maruz kaldı.

Deha dizisinde İLİŞKİLİ HABERDeha dizisinde 'Besmele' detayı tepki çekti!

CAMİ DETAYI TEPKİ TOPLADI

Dizide küçük bir caminin alt katında sahte para basılıyor. Camide cemaatle namaz kılındığı sırada kamera aşağı doğru inerek dolandırıcının caminin alt katında bulunan 'para basım atölyesi'ni gösteriyor. Dizide yer alan bu sahne, sosyal medya üzerinden yapılan eleştirilerde İslam'a ve Müslümanlara yönelik negatif bir algı oluşturma olarak yorumlandı.

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0