MasterChef Türkiye'de şoke eden anlar: "Bu hafta size ödül yok"

MasterChef Türkiye yarışması tüm hızıyla devam ederken son yayınlanan bölümünde izleyicileri şaşırtan anlara sahne oldu. Ödül için canla başla mücadele eden yarışmacılara Mehmet Şef, "Her şeyde eğleniriz güleriz ama iş yemeğe gelince ciddiye alırız." diyerek bu haftaki ödülü iptal etti.

MasterChef yarışmacıları ödül oyunu için her akşam kıran kırana mücadele ediyor. Ekranlarda reyting rekorları kıran MasterChef Türkiye'nin dün geceki son bölümünde, kırmızı ve mavi takım yarışmacıları, para ödülü için 'palamut' balığı ile yemekler hazırladı. Danilo, Somer ve Mehmet Şef'in istediği 5 çeşitlik menüyü daha iyi hazırlayan kırmızı takım final turuna yükseldi. Heyecan dolu gecenin finalinde ise şoke eden anlar yaşandı. 

"BİZ SIFIR ATIK DİYORUZ YARŞMACILARIN YAPTIĞINA BAK"

Şefler, oyun öncesi market alışverişinde takımların birçok ürün almasına sinirlenerek, "Biz sıfır atık diyoruz, yarışmacıların yaptığına bak" ifadeleri ile tepkide bulundu.

HİÇBİRİ ÖDÜL KAZANAMADI

İkinci turda kırmızı takım yarışmacılarından "Elmalı Strudel" yapmalarını isteyen şefler, tadım sonrası tüm yarışmacıları öne çağırdı.

Bundan sonrasında ise dikkat çeken açıklamalar gelmeye başladı.

Somer Şef, bir iyi bir kötü haberi olduğu söyleyerek, hiçbir tatlının ödül kazanmaya layık görülmediğini açıkladı.

"BURADA YEMEK YAPMAYI CİDDİYE ALACAKSINIZ"

Yarışmacıların yemeklerine tepki gösteren bir diğer isim ise Mehmet Şef oldu.

Mehmet Şef, konuya ilişkin şu açıklamalarda bulundu:

"Her şeyde eğleniriz güleriz ama iş yemeğe gelince ciddiye alırız. Yemek çıkmıyorsa bir sıkıntı var. Maalesef yemek anlatılırken herkes bir şeyler peşinde. Yemeğin kriterlerini hiçbiriniz dinlemediniz.

Nigar, yılların pastacısısın. Üzerinde pudra şekeri olmalı, içindeki elmalar çiğ ve kuşbaşı doğranmış. Semih hamurun kalın, seninki sarma olmuş. Ezgi sen 'okulda yaptım' dedin ama strudel dışında her şeye benziyor. Alper bizi dinlemişsin hamurun iyi, ama içini tane değil püre yapmışsın. Erim seninki kol böreği gibi bir şey, altı da yanık.

Burada yemek yapmayı ciddiye alacaksınız.

Beyza dinlemedin hiç, başka işlerle meşgul oldun. Kerem yazık oldu. Eğer pişse konuşulabilirdi. Bizi dinleyen tek yarışmacı olarak usulü anlamışsın ama hamur çiğ. Siz bilirsiniz ister dinleyin ister dinlemeyin."

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0