Müge Anlı'nın Adana şivesi ile imtihanı! Sosyal medyada gündem oldu

Gündüz kuşağında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Müge Anlı'nın Adana şivesi ile imtihanı sosyal medyada gündem oldu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Hafta içi her gün yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında canlı yayında Müge Anlı ve izleyiciler zor anlar yaşadı. Nurgül Kırkyaşaroğlu’nun ani ölümüyle ilgili programa başvuran kız kardeşi Hatice, şüphelerini dile getirdi. Ancak Hatice’nin Adana şivesiyle konuşması, Müge Anlı ve izleyicileri zor durumda bıraktı.

KADIN DEFALARCA TEKRARLADI, MÜGE ANLI ANLAMADI

Kardeşinin başına gelen olaylar anlatırken Adana'da kullanılan ve taklit etmek anlamına "Ağzına ökenmek" ifadesini kullanan Hatice Hanım'ı anlamayan Müge Anlı bir anda sosyal medyanın gündemine oturdu. "Ağzına ökenmek" ifadesini defalarca kullanan Hatice hanımın imdadına stüdyodakiler yetişti. Adana’da “taklit etmek” anlamına gelen ifadeyi seyirciler açıklayınca Müge Anlı rahat bir nefes aldı. 

Programda, hem dramatik konusu hem de şive kaynaklı iletişim güçlüğüyle sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU 

Bazı sosyal medya kullanıcıları Müge Anlı’nın şive karşısındaki şaşkınlığını esprili yorumlarla paylaştı. Bir kullanıcı, “30 yıllık Adanalıyım, ben bile bazen anlamıyorum, Müge ablaya kızmayın” diyerek duruma mizahi bir açıdan yaklaştı.

Hastalığı yeniden nüksetmişti! Şarkıcı Şimal'den üzen paylaşım

İLİŞKİLİ HABER

Hastalığı yeniden nüksetmişti! Şarkıcı Şimal'den üzen paylaşım
İstanbul'u terk edip köye yerleşmişti! Sarp Levendoğlu bahçesinden paylaştı

İLİŞKİLİ HABER

İstanbul'u terk edip köye yerleşmişti! Sarp Levendoğlu bahçesinden paylaştı
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0