Yaz sezonuna özel kombin önerileri ve stil ipuçları! Yaz mevsiminde ne giyilir?

Son zamanların en çok tercih edilen kıyafet ve aksesuarları gün geçtikçe kombinlerinde vazgeçilmez bir parçası haline geldi. Peki, 2024 yaz sezonunda hangi kıyafetler moda? Trend kıyafetler ile kombin nasıl yapılır? İşte, yaz renkleriyle hazırladığımız kombin önerileri ve detaylar...

Bazen kombininize ekleyeceğiniz tek bir parça tüm kıyafetlerin birbiriyle uyumlu olmasını sağlayabilir, tarzınızı çok daha doğru bir şekilde yansıtabilmenize yardımcı olabilir. Hatta bu parçayı sezonun trendleri arasından seçerseniz kombininizi çok daha marjinal ve dikkat çekici bir hale getirebilirsiniz. Bu noktada sezonun trend parçalarını takip etmeniz ve kombinlerinizde nasıl değerlendireceğinizi bilmeniz kombinlerinizi çok daha şık ve göz alıcı hale getirirken işinizi de bir hayli kolaylaştıracaktır. Peki, 2024 modasının trend parçaları nelerdir? Günlük şık kombin nasıl yapılır? İşte, detaylar...

Terletmeyen kumaş türleri nelerdir? Sıcak havalarda tercih edebileceğiniz trend kumaş türleri İLİŞKİLİ HABERTerletmeyen kumaş türleri nelerdir? Sıcak havalarda tercih edebileceğiniz trend kumaş türleri

YAZA ÖZEL KOMBİN ÖNERİLERİ VE STİL İPUÇLARI! YAZ MEVSİMİNDE NE GİYİLİR?

  • KOMBİNİNİZİ TREND BİR PARÇA İLE ÖN PLANA ÇIKARIN!

Blazer ceketler her ne kadar yalnızca kumaş parçalar ile tercih edilebilir zannedilse de aksine kotlar ya da farklı kumaş seçenekleriyle de kullanılarak birçok kombinin kurtarıcısı oluyor. Özellikle kadınların hem şık hem de rahat hissetmek istediği günlerde farklı doku ve renk seçenekleriyle alternatif görünümler sunan blazer ceketler, yaz sezonunun neşesi ve enerjisini de doğru bir şekilde yansıtabilmenizi sağlıyor.   

blazer ceket kombinleri

blazer ceket kombinleri

Yaz sezonunun sevilen renkleri arasında yer alan pembe, QUZU markasına ait blazer ceket ve TRENDYOLMİLLA markasına ait seçtiğimiz soğuk tonlardaki mavi jean ile adeta hem özgün hem de şık iki görüntüyü bir arada sunuyor. Bu noktada QUZU markasına ait seçtiğimiz nakışlı tişört ve spor ayakkabı ise sunduğu pembe detayları ile görünüme bütüncül bir bakış açısı katıyor. Eğer siz de bu tarz bir kombin yapmak istiyorsanız görselde yer alan aksesuarlar gibi gold detaylar ekleyerek görünümünüze şık dokunuşlar yapabilirsiniz. 

QUZU / Blazer Ceket Neon Pembe: 1.199,99 TL

QUZU / Taş Aksesuarlı Nakışlı Tişört Ekru: 419,99 TL

TRENDYOLMİLLA / Açık Mavi Yüksek Bel Wide Leg Jeans: 529,99 TL

MARJİN / Kadın Sneaker Kalın Taban Spor Ayakkabı: 899,00 TL

TONNY BLACK / Kadın Orijinal Mini Urban Çapraz Askılı  Omuz Çantası: 199,90 TL

VENÜS DESİGN / Çelik Sarmal Küpe: 450,00 TL

LEE COOPER / Dikdörtgen 5 Renk Hasır Kordon Kadın Saat: 1.445,29 TL

  • TEK RENK METODU!

Çoğu zaman zor olduğu öne sürülse de kombin yaparken tek renk ya da aksesuar üzerinden ilerlemek başlangıçta çok daha kolay olabilir. Çünkü bu noktada yapmanız gereken yalnızca sevdiğiniz, kendinize yakıştırdığınız bir rengi belirlemek -ki bu rengi sezonun trend renkleri arasından da seçebilirsiniz- ve bu rengin uyumlu olduğu tonları bulmaktır. Bu iki maddeyi gerçekleştirdiğiniz sürece kombinlerinizde istediğiniz tarz ve görünümleri sağlayabilirsiniz.  

Yaz kombinleri

Yaz kombinleri

Örneğin, oluşturduğumuz kombinde biz, sezonun trend renkleri arasında yer alan okyanus mavisini seçtik. Mavinin bu tonunu ana parçada kullanarak, diğer uyumlu renkleri aksesuarlar ile değerlendirdik. Bu sayede kombine hem bütüncül bir bakış açısı kattık, hem de yaz aylarının vazgeçilmez rahatlığını uğraşılmamış bir zariflik elde ettik.  Yaz günlerinin hem gündüzünü hem de gecesini düşünerek oluşturduğumuz uygun fiyatlı bu kombini sizler de hırkalı ya da hırkasız versiyonlarıyla değerlendirebilirsiniz. 

LC WAIKIKI / V Yaka Düz Uzun Kollu Kadın Triko Hırka: 299,99 TL

TRENDYOLMİLLA / Mavi Eteği Volanlı Midi Esnek Örme Maxi Elbise: 369,99 TL

BAMBİ / Bej Keten Kadın Casual Ayakkabı K01688001318: 338,00 TL

KOTON / Hayat Ağacı Bileklik: 59,99 TL

SHAKA / Mavi Suni Deri 2 Bölmeli Ayarlanabilir Omuz Çantası: 288,82 TL

BEE BEAUTY / Secret Touch Breeze EDT Kadın Parfüm 90 ml: 349,00 TL

  • AKSESUARLARINIZI ÖN PLANA ÇIKARIN!

Kombin oluştururken dikkate almanız gereken bazen tek renk, tek kıyafet desek de aksesuarların görünümlere kattığı tarz da bir o kadar paha biçilmez. Bu noktada seçeceğiniz bir takı, ayakkabı ya da eşarp modeli kadar etkili olan çanta modelleri, boyut ve modeline göre değişkenlik gösterebileceği gibi kombininizin tüm aurasını da bir anda değiştirebilir.  

şık ve rahat kombin önerisi

şık ve rahat kombin önerisi

Bizim bu noktada tercih ettiğimiz incili çanta modeli de yaz sezonunun trend parçaları arasında yer alıyor. Yapısı gereği birçok farklı modellerde sunulan incili çantalar, zannedilenin aksine yalnızca beyaz renginde değil tercih edebileceğiniz farklı renklerle de mevcut. Biz beyaz renginde tercih ederek şıklığını topuklu ayakkabılar ile yansıtmak ve eşarp detaylarıyla renk katmak istedik. Bu noktada TRENDYOL MODEST markasından tercih ettiğimiz dokuma tunik ve IPEKYOL markasına ait basic mom jean pantolon ise dikkatleri aksesuarlarda toplayarak görünüme bütünlük katmamızı sağladı. Sizlerde hem şık hem de rahat hissetmek istediğiniz günlerde kıyafetlerinizi basic parçalardan seçerek aksesuarlarınızı ön planda tutabilirsiniz. 

TRENDYOL MODEST / Yeşil Omzu ve Manşeti Fırfırlı Dokuma Pamuklu Tunik: 402,49 TL

IPEKYOL / Mom Fit Jean Pantolon: 899,00 TL

MARJİN / Lila Kadın Stiletto Topuklu Ayakkabı: 599,00 TL

ED SCARF / Desenli Modal Eşarp Erguvan - Lila: 900,00 TL

FATOŞUN TASARIM TAKILARI / İnci El Çantası: 1.500,00 TL

Meghan Markle'ın trend olan manikürü: Bulut tırnaklar nasıl yapılır?

İLİŞKİLİ HABER

Meghan Markle'ın trend olan manikürü: Bulut tırnaklar nasıl yapılır?
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

Modaymış pehh.. 1 ay önce

Bunlar mı kombin, çok çok kötü ve tam da sıcaklarda giyilecek şeyler!! Tişört kot giyin siz siz olun bunları giymeyin..