Perihan Savaş, gelini Melis Ketenci ile birlikte boy gösterdi! "Gelin-kaynana şıklığı"

Yer aldığı yapımlarda gösterdiği oyunculuk performanslarıyla büyük beğeni toplayan ünlü oyuncu Perihan Savaş, bu kez bir sahnesiyle değil aile hayatıyla gündeme geldi. Ünlü oyuncu geliniyle birlikte katıldığı bir davette şıklığıyla adeta beğeni yağmuruna tutuldu.

Son dönemlerde dijital platformlarda yayınlanan ve büyük beğeniyle izlenen Sen Büyümeye Bak filminin yıldızı Perihan Savaş, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir davette gelini Melis Ketenci ile boy gösterdi. Perihan Savaş'ın tercih ettiği siyah, Melis Ketenci'nin ise beyaz tarzı kısa süre içerisinde hızla yayılarak adeta beğeni yağmuruna tutuldu. 

 Perihan Savaş

Perihan Savaş

SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞTI!

Perihan Savaş'ın 9 Kasım 1995 yılında hayatını kaybeden oyuncu eşi Yılmaz Zafer'den olan oğlu Savaş Zafer, geçtiğimiz yıllarda sosyal medya fenomeni Melis Ketenci ile dünya evine girmişti. Geçtiğimiz günlerde geliniyle birlikte bir davete katılan ünlü oyuncu, o anları sosyal medya hesabından yayınladı. Gelin-kaynananın şıklığına adeta övgüler yağdı.

 Perihan Savaş

Perihan Savaş

SİYAH BEYAZ UYUMUYLA DİKKAT ÇEKTİLER!

Görünümü sırasında belden düğüm detaylı siyah parlak bir elbise tercih eden Perihan Savaş, görünümünü gümüş parıltılara sahip siyah bir stiletto ile tamamladı. Kayınvalidesinin aksine bembeyaz bir kombin tercih eden Melis Ketenci ise kendi nikah eğlencesinde de kullandığı taşlarla işlenmiş büstiyerini aynı tonlarda bir palazzo pantolon ile kombinledi. Siyah-beyaz uyumlarıyla dikkat çeken ünlü ikili, kısa süre içerisinde hızla yayılan paylaşımları üzerine sosyal medyada büyük beğeni aldı. 

İşte, ünlü ikilinin o paylaşımları...

 Perihan Savaş

Perihan Savaş
 Perihan Savaş ve gelini Melis Ketenci
Perihan Savaş ve gelini Melis Ketenci
 Perihan Savaş ve gelini Melis Ketenci
Perihan Savaş ve gelini Melis Ketenci

 Perihan Savaş ın gelini Melis Ketenci

Perihan Savaş ın gelini Melis Ketenci

ETİKETLER

Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0