Demet Akalın'dan Alina Boz'a adeta moda dersi! Yorumu sosyal medyayı ikiye böldü

Şarkılarıyla, sahne kıyafetleriyle ve söylemleriyle dikkat çeken ünlü şarkıcı Demet Akalın, Alina Boz'a adeta moda dersi verdi. Ünlü şarkıcının sözleri eleştiri yağmuruna tutuldu.

Bir dönemin pop yıldızı Demet Akalın, yıllar geçse de adından söz ettirmeye devam ediyor. Ünlü şarkıcının imla hataları ve sert söylemleri çok kez gündeme bomba gibi düştü. Özellikle sahne kostümleriyle çok konuşulan ve 'rüküş' bulunan Akalın, Alina Boz'a adeta moda dersi verince sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutuldu.

Alina Boz

Alina Boz

DEMET AKALIN'DA ALİNA BOZ'A KOSTÜM AYARI!

Milano Moda Haftası'na katılan Alina Boz, lacivert pantolonu ve kareli ceketiyle kombinlediği örgü şapkasıyla dikkat çekti. Ünlülerin stili hakkında paylaşımlar yapan Timelessmagg adlı instagram hesabı, Alina Boz'un tarzını paylaştı ve kombini 'cool' olarak niteledi.

Alina Boz

Alina Boz

Hesabın paylaşımını gören Demet Akalın, yorum yazmadan geçemedi. Ünlü oyuncunun tarzını beğenmeyen Akalın, "Cool mu o bere öyle takılmaz" dedi.

Alina Boz

Alina Boz

Akalın'ın yorumu eleştiri yağmuruna tutuldu. Birçok sosyal medya kullanıcısı "Sen önce kendi stilini düzelt de sonra millete stil öğretirsin" şeklinde yorumlar yaptı.

ETİKETLER

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0