Sıla Türkoğlu, estetik iddialarıyla gündemdeydi! Tarzıyla sosyal medyanın diline düştü

Son dönemlerin popüler dizisi Kızılcık Şerbeti'nde Doğa rolüyle yer alan ünlü oyuncu Sıla Türkoğlu, bu kez sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım ile dikkat çekti. Yaptığı paylaşım sırasında o gün giydiği kombinin detaylarını anlatan ünlü oyuncu, çantasının ücretiyle sosyal medyada gündem oldu.

Yer aldığı popüler yapımlarda gösterdiği oyunculuk performanslarının yanı sıra sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla da sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu Sıla Türkoğlu, bu kez kombiniyle dikkatleri üzerine topladı. Geçtiğimiz günlerde tatile çıkan ünlü oyuncu, yaptığı tatil kombinini takipçileriyle paylaştı.  Kısa süre içerisinde kombiniyle merak konusu haline gelen ünlü oyuncu, çantasına ödediği ücret ile adeta eleştiri yağmuruna tutuldu. 

Sıla Türkoğlu

Sıla Türkoğlu

ÇANTASIYLA DİKKAT ÇEKTİ!

Paylaşımı sırasında kirli beyaz keten yeleği ve mini eteği ile boy gösteren ünlü oyuncu etekli takımını gold detayları ile ön plana çıkan yeşil çantasıyla kombinledi. Oldukça doğal tonlarda yaptığı makyajı ve kahverengi gümüş aksesuarları ile dikkat çeken ünlü oyuncu, kısa süre içerisinde hızla yayılan fotoğrafları üzerine sosyal medyada merak konusu oldu.

Sıla Türkoğlu

Sıla Türkoğlu

SOSYAL MEDYADA YOĞUN İLGİ GÖRDÜ!

Sıla Türkoğlu’nun paylaşımı sırasında giydiği takımın Souvie.co markasına ait olduğu, çantasının ise lüks çanta markası Bera'ya ait olduğu öğrenildi.  Ünlü oyuncunun etekli takımı 5.000,00 TL iken çantasının değeri 9.750,00 TL!

İşte, ünlü oyuncunun o kombini...

Sıla Türkoğlu kombini

Sıla Türkoğlu kombini
Sıla Türkoğlu kombini
Sıla Türkoğlu kombini

Yasemin Sakallıoğlu'ndan gülümseten açıklama! "Kıskançlık mottosu ile tanışın"

İLİŞKİLİ HABER

Yasemin Sakallıoğlu'ndan gülümseten açıklama! "Kıskançlık mottosu ile tanışın"
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 2

Misafir 1 ay önce

Sıla Türkoğlu nu guzel bulmuyurum. Özge Yağız ve Esra bilgiç başta olmak üzere birkaç tanesi var o kadar

vtndş 2 ay önce

evin penceresinin önündeki mermerler çok çıkıntılı olmuş, dikkat etme lazım