Popüler yazlık etek modelleri ve stil ipuçları! Etek modelleri nasıl kombinlenir?

Yaz kış fark etmeksizin 2024'ün favori moda parçaları arasında yer alan maxi boy etek modelleri, yaz aylarına özel çıkarılan tasarımları ile birçok kişinin vazgeçilmezi haline geldi. Bizler de alternatifleri arasında hem rahatlığı hem de şıklığıyla ön plana çıkan bazı maxi boy etek modellerini sizler için derledik. İşte, yaz sezonunda pantolon rahatlığını aratmayacak o etek modelleri...

Son zamanların en çok sevilen trendleri arasında yer alan maxi boy etek modası hız kesmeden yaza uygun bir biçim aldı. Aniden ısınan havalar ile birlikte birçok materyal ve dokuda üretime geçen markalar da yaz aylarının en çok sevilen modellerini açıkladı. Hem renk hem kesim hem de desen seçenekleriyle birçok açıdan farklılık gösteren etek modelleri en çok sevilen 3 modeliyle bu yazın favori seçenekleri arasında yer aldı. Peki, bu modeller nelerdir? Etek modelleri nasıl kombinlenir? İşte, detaylar... 

Sevdiğin çiçeğe göre kombin önerileri! Hangi çiçek senin tarzını anlatıyor? İLİŞKİLİ HABERSevdiğin çiçeğe göre kombin önerileri! Hangi çiçek senin tarzını anlatıyor?

​​YAZIN JEAN PANTOLON GİYMEKTEN SIKILANLAR İÇİN POPÜLER ETEK MODELLERİ VE STİL İPUÇLARI!

  • BEYAZ ETEK MODELLERİ

Doku ve materyal farkı sayılmaksızın sadece rengi ile trend haline gelen beyaz etek modelleri, bu sezonda kesim ve biçim detaylarıyla ön plana çıkarılarak kullanıcıların beğenisine sunuldu. Çoğu zaman hem şık hem de terletmeme özelliğiyle ayrıcalık kazanan saten kumaşlarda ise beyaz rengi en çok sevilen modeller arasında yer aldı. 

beyaz etek modelleri

beyaz etek modelleri

İlk başta riskli bir tercih olarak görünse de beyaz etek modelleri, zannedilenin aksine oldukça kolay kombinlenebilir. Hem topuklu hem de spor ayakkabı seçenekleriyle değerlendirilebilen beyaz etek kombinleri parlak ve mat modelleriyle de spor ya da şık bir kombin haline getirilebilir. Üzerine tercih edeceğiniz bluz, ceket ya da tişörtler ile de gideceğiniz yere rahatlıkla uyum sağlayabilir. Yalnızca dar veya balık kesim modellerde dikkat etmeniz gereken unsur ise eteğinizin altına giyebileceğiniz uygun astar ya da iç çamaşırı tercihiniz. Çünkü etek modelinin kumaşı her ne kadar tok bir kumaş dahi olsa renginden dolayı altını gösterebilir veyahut da iç çamaşırınızın kesimini belli edebilir.   

  • POPLİN ETEK MODELLERİ

İpek veya saten materyallerinin aksine olukça tok bir duruşa sahip olan poplin etek modelleri, sert değil yumuşak bir dokuya sahiptir. Bu sayede şekil verilmesi kolaydır. Mat ve pamuklu bir kumaş türü olan poplin kumaş türleri, hafifliği ve terletmeme özellikleriyle diğer etek modelleri arasında ayrıcalık kazanır.   

poplin kumaş etek

poplin kumaş etek

Yine saten etekler gibi oldukça kolay kombinlenebilir olan poplin etek modelleri, kesim ve dikiş detaylarıyla oldukça modern bir görünüm sağlar. Hem topuklu hem de spor ayakkabılar ile kombinlenebilen poplin etek modelleri, günlük kombinler için oldukça uygun bir modeldir. Farklı renk ve dokularla birleştirildiğinde de aykırı durmak yerine kullanıcılarına bütüncül bir bakış açısı sunar.  

  • LEOPAR DESENLİ ETEK MODELLERİ

Diğer doku ve desenler arasında en çok sevilen genellikle leopar desenli etek modelleridir. Hem günlük kullanıma uygun olması hem de şık davetlerde sunduğu atmosfer ile dikkatleri üzerine toplaması aslına bakılırsa ayrıcalık kazanması için de oldukça yeterlidir. Yalnızca son zamanlarda çıkan hologramlı modellerinin yanı sıra saten veya vizkon kumaşlardan üretilen uzun ya da midi boy modelleri çok daha önceliklidir. 

Leopar etek modelleri

Leopar etek modelleri

Çünkü hologramlı modelleri her ne kadar yenilikçi bir bakış açısı sunsa da kombinlenmesi oldukça zor ve detaylıdır. Oysa saten veya vizkon kumaşlardan üretilen balık kesim modeller leopar desenini hem oldukça feminen bir tarzda yansıtır hem de farklı renk ve parçalar ile kolay kombinlenebilir. Örneğin, şimdilerin modası olan blazer ceket ya da basic crop modelleri leopar desenli etekler için oldukça şık bir seçenektir. Spor ayakkabıların yanı sıra topuklu ayakkabılar ile de oldukça hoş bir bütünlük sağlayan leopar desenli etek modelleri aynı zamanda mary jane ve babet ayakkabı modelleriyle de uğraşılmamış şıklığı elde etmenize olanak sağlıyor. 

Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0