'Pazardan da giyinirim' diyen Yasemin Özilhan'dan New York kombini! "Bu nerenin pazarı?"

Bir dönemin reyting rekorl​arı kıran dizisi Doktorlar'da 'Ela' karakteriyle tanınan Yasemin Özilhan, yaptığı dikkat çekici açıklamalarla sık sık gündeme geliyordu. Verdiği bir röportaj sırasında "Pazardan da giyinirim" şeklinde konuşan Yasemin Özilhan, lüks kombiniyle sosyal medyada gündem oldu.

Sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlar ile sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu Yasemin Özilhan, ünlü iş adamı İzzet Özilhan ile evliliğinin ardından oyunculuk kariyerine ara vermişti. Geçtiğimiz günlerde New York'ta görüntülenen ünlü isim bu kez sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım ile dikkatleri üzerine topladı. Paylaşımı sırasında geçmişte yaptığı açıklamaları es geçen ünlü isim, lüks kıyafetlerinin fiyatıyla sosyal medyada gündem oldu. 

Yasemin Özilhan

Yasemin Özilhan

'PAZARDAN DA GİYİNİRİM' DEMİŞTİ!

Çoğu zaman şık giyim tarzıyla gündeme gelen Yasemin Özilhan, modaya ilişkin yaptığı açıklamalar ile de sık sık eleştiri topluyordu. Geçtiğimiz dönemlerde verdiği bir röportaj sırasında marka takıntısının olmadığını belirten Yasemin Özilhan, 'Pazara gider misiniz?' sorusuna da "Gitmeyeli 10 yıl oldu. Yolumun üzerinde pazar görürsem gider birkaç parça alırım. Davetlerde de giyerim. Öyle ayrımlara karşıyım. Önemli olan taşımasını bilmek." şeklinde yanıt vermişti.

Yasemin Özilhan

Yasemin Özilhan

YALNIZCA ÇANTASI 87.466,91 TL!

New York kombini sırasında siyah basic bir elbise ile boy gösteren ünlü isim, Saint Laurent Solferino markasına ait kahverengi deri çantasını siyah deri ayakkabılarıyla ve siyah güneş gözlükleriyle kombinledi. Ünlü ismin giydiği elbisenin St. Agni markasına ait olduğu ve fiyatının ise 12.138,00 TL olduğu ortaya çıktı. Kombinde yer alan çantanın ise 2.650 Dolar yani yaklaşık 87.466,91 Türk Lirası olduğu öğrenildi. Kısa süre içerisinde hızla yayılan haber üzerine, ünlü ismin o kombini geçmiş röportajlarıyla bir araya getirilerek yeniden gündem haline geldi. 

İşte, Yasemin Özilhan'ın o New York kombini...

Yasemin Özilhan New York

Yasemin Özilhan New York
Yasemin Özilhan New York
Yasemin Özilhan New York
Yasemin Özilhan New York
Yasemin Özilhan New York
Yasemin Özilhan New York
Yasemin Özilhan New York

Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0