Hakan Sabancı ile Wimbledon finaline giden Hande Erçel'in maç kombini olay oldu!

Sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu Hande Erçel, geçtiğimiz gün Wimbledon Tenis Turnuvası'nın tek erkekler finalinde Sırp Novak Djokovic ile İspanyol Carlos Alcaraz maçını tribünden seyretti. Maç başlamadan önce objektiflere poz veren ünlü oyuncu tarzıyla sosyal medyada gündem oldu.

Yer aldığı yapımlarda gösterdiği oyunculuk performanslarının yanı sıra katıldığı etkinlik ve organizasyonlarla da adından sık sık bahsettiren ünlü oyuncu Hande Erçel, geçtiğimiz gün erkek arkadaşı Hakan Sabancı ile birlikte Wimbledon Tenis Turnuvası'nın tek erkekler finalinde Novak Djokovic - Carlos Alcaraz maçını tribünden seyretti. Londra'da gerçekleştirilen maçta dikkat çekici bir kıyafet ile boy gösteren ünlü oyuncu, kısa süre içerisinde hızla yayılan fotoğraflarıyla sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 

Hande Erçel

Hande Erçel

KOMBİNİYLE MERAK KONUSU OLDU!

Maç sırasında bebek mavisi mini elbisesini beyaz topuklu ayakkabılarıyla kombinledi. Gümüş aksesuarlarını elbisesiyle aynı tonlarda tercih ettiği el çantasıyla ön plana çıkaran ünlü oyuncu, zarif ve minimal tarzıyla büyük beğeni aldı. Ünlü oyuncunun SOS UNLIMITED markasına ait olduğu öğrenilen elbisesinin 6.800,00 TLBOTTEGA VENETA markasına ait olduğu öğrenilen çantasının ise 125.950,00 TL olduğu ortaya çıktı. 

İşte, Hande Erçel'in o kombini...

Hande Erçel ve Hakan Sabancı

Hande Erçel ve Hakan Sabancı
Hande Erçel ve Hakan Sabancı
Hande Erçel ve Hakan Sabancı

ETİKETLER

Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

Serdem 1 ay önce

Ölüm var.Biraz oyalanın bakalım.Dünya fanidir boş boş gezip tozmak için mi gönderildiniz.