Zeytin Ağacı dizisiyle dikkat çekmişti! Murat Boz'un gür saçlarından eser kalmadı!

Sosyal platformuna çektiği "Zeytin Ağacı" dizisi ile dikkatleri üzerine çeken Murat Boz, yeni saç stili ile ilgi odağı oldu. Gür saçlarından eser kalmayan ve kısa saç stiline dönen Murat Boz'un o hali çok konuşuldu.

Şarkılarıyla ilgi odağı olan Murat Boz, oyunculuğuyla da dikkatleri üzerine çekiyor. Bir sosyal platformuna çektiği "Zeytin Ağacı" dizisi ile araştırılmaya başlanan ve oyunculuğu hakkında yorum yapılan Murat Boz'un şimdi de dış görünüşü gündeme düştü. Gür saçlarını geride bırakan ve kısa saç tercih eden Murat Boz, sosyal medyada da yorum üstüne yorum aldı.

MURAT BOZ'UN YENİ SAÇ STİLİ ÇOK KONUŞULDU

Uzun ve dalgalı saçlarından kurtulan ve yeni imaja doğru yönelen Murat Boz, aynı zamanda stilini de değiştirdi. Kısa saçları ile öne çıkan Boz, sosyal medyadan da oldukça beğeni aldı.

İLGİNİZİ ÇEKBİLECEK VİDEO;

Uğur Aslan'dan yeni single çalışması! 6 Şubat depremlerinin anısına...

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

fatih 1 ay önce

gür saçımı. zaten yoktu ki saçı. toppik ve protezdi zaten.