Yeni gelinlerin gözdesi oldu! 2024 balık sırtı altın kolye modelleri ve fiyatları

Son dönemlerde artan düğün ve nişan etkinlikleriyle birlikte altın alışverişlerinde de artışlar gerçekleşmeye başladı. Düğün ve nişanlarda armağan olarak sıra dışı bir takı takmak isteyenler ise balık sırtı altın kolye modellerine yöneldi. Peki, altın zincir çeşitleri arasında oldukça popüler olan balık sırtı altın zincir kolye nedir? Balık sırtı kolye kaç ayar olur? Fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Son zamanların en çok tercih edilen altın zincir modelleri arasında yer alan balık sırtı altın kolye modelleri, tercih edenler için birçok farklı açıdan fayda sağlamaktadır. Düz bir yüzeye sahip olan ve birbirine sıkıca kenetlenmiş bağlantılardan oluşturulan balık sırtı altın zincirler bu sayede balık sırtını andıran bir desen oluşturur. Oldukça zarif ve gösterişli aksesuar modelleri arasında yer alan balık sırtı altın kolye modelleri; sarı, beyaz ve pembe altın gibi kullanıcıların seçimlerine göre değişkenlik gösterebilir.

İtalyan charm bileklik modelleri ve fiyatları! İtalyan charm bileklik nedir? İLİŞKİLİ HABERİtalyan charm bileklik modelleri ve fiyatları! İtalyan charm bileklik nedir?

BALIK SIRTI ALTIN ZİNCİRLER İLE YATIRIM YAPILIR MI?

Şıklığın ve zarafetin bir timsali olarak gösterilen balık sırtı altın kolye modelleri genellikle doğru şekilde kullanılmadığında veya saklanmadığında kırılma riski taşıyabilir. 14K, 18K veya 22K altın gibi farklı saflık derecelerinde yapılabilen balık sırtı altın modellerinde kullanılan altın ayarı, zincirin rengini ve dayanıklılığını etkileyebilir. 

Bu tür zincir kolyelerin bir diğer ortak özelliği ise genellikle tasarım, el işçiliği ve görsel estetik özelliklerinin ön planda olması nedeniyle altın yatırımı olarak kullanılması tavsiye edilmez. Üretim ve tasarım maliyetleri nedeniyle saf altının üzerine bir prim içeren balık sırtı altın kolye modelleri, değer olarak da genellikle tasarım ve modaya dayandırılır. Bu nedenle saf altını satmaktan daha zor olabilir. Peki, ekonomik koşullar ve piyasa talebi gibi faktörlere bağlı olarak değişkenlik gösteren popüler balık sırtı altın kolye modelleri nelerdir? Fiyatları ne kadar? İşte, balık sırtı altın kolye modelleri ve fiyatları...

2024 BALIK SIRTI ALTIN KOLYE MODELLERİ VE FİYATLARI!

Balık sırtı zincir modelleri

Balık sırtı zincir modelleri

YAVUZ KUYUMCULUK / 14 Ayar Balık Sırtı Zincir Kolye Kalın: 25.476,00 TL

Balık sırtı altın modelleri

Balık sırtı altın modelleri

ÖZ KONAK / 2.50 mm 14 Ayar Balık Sırtı Zincir: 13.395,00 TL

Balık sırtı zincir modelleri

Balık sırtı zincir modelleri

ÖZ KONAK / 3.40 mm 14 Ayar Balık Sırtı Zincir: 24.700,00 TL

Balık sırtı altın zincir kolye

Balık sırtı altın zincir kolye

FİYONK KUYUMCULUK / 14 Ayar Altın İtalyan Balık Sırtı Zincir 2,50 mm: 20.125,00 TL

Balık sırtı zincir

Balık sırtı zincir

ÖZ KONAK / 4.00 mm 14 Ayar Balık Sırtı Zincir: 36.460,00 TL

Balık sırtı altın zincir

Balık sırtı altın zincir

BİLEZİKÇİ / 14 Ayar İtalyan Kalın Balıksırtı Altın Zincir 55 cm: 57.978,62 TL

Balık sırtı altın zincir modelleri

Balık sırtı altın zincir modelleri

BİLEZİKÇİ / 14 Ayar Altın 2 mm. Balıksırtı Zincir Kolye 65 cm: 21.017,43 TL

Hayallerinizi duvarlara yansıtın: Evin duvarına resim nasıl çizilir?

İLİŞKİLİ HABER

Hayallerinizi duvarlara yansıtın: Evin duvarına resim nasıl çizilir?
Hayvanları daha yakından görmek ister misiniz? Gerçek Hayvanların Anatomi Sergisi açıldı

İLİŞKİLİ HABER

Hayvanları daha yakından görmek ister misiniz? Gerçek Hayvanların Anatomi Sergisi açıldı
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0