2024 trendi leopar ve zebra desenli kıyafetler için kombin önerileri! Animal Print ne demek?

Geçtiğimiz dönemlerin en çok sevilen trendleri arasında yer alan desen ve dokular Simon Porte Jacquemus’un Capri’de gerçekleşen son defilesiyle yeni bir boyut kazandı. Kendall Jenner’dan Irina Shayk’a ve Dua Lipa’ya kadar dünyaca ünlü birçok ismin öncülük ettiği leopar ve zebra desenleri Simon Porte Jacquemus’un defilesiyle yeniden moda trendleri arasına girdi.

Haziran ayında 15. yıl dönümünü kutlayan lüks markanın defilesinde; elbiselerden eteklere, kemerlerden çantalara kadar birçok farklı parçada zebra desenine yer verildiği görüldü. Kombinlere hareket kattığı kadara farklı doku ve dokunuşlarla da eğlenceli hale getirilen zebra deseni Kopenhag merkezli Rotate markasının 2024 Cruise koleksiyonunda da yer aldı. Peki, günümüz modasına yeniden kazandırılan zebra ve leopar desenleri nasıl kombinlenir? Hangi parçalar ile daha şık bir görünüm elde edilebilir? İşte, zebra ve leopar desenleri için stil ipuçları ve kombin önerileri...

Popüler yazlık etek modelleri ve stil ipuçları! Etek modelleri nasıl kombinlenir? İLİŞKİLİ HABERPopüler yazlık etek modelleri ve stil ipuçları! Etek modelleri nasıl kombinlenir?

LEOPAR VE ZEBRA DESENİ İÇİN TREND STİL ÖNERİLERİ! ANİMAL PRİNT KIYAFETLER NASIL KOMBİNLENİR?

Bilinenin aksine zebra desenleri soluk veya koyu renkli parçalar ile kombinlendiğinde değil neon ve canlı renklerle eşleştirildiğinde ön plana çıkan bir desendir. Örneğin mor, yeşil, turuncu, fuşya gibi iddialı renkler zebra desenini ön plana çıkararak kombinlere hareket kazandırır. 

Animal print kıyafetler

Animal print kıyafetler

Zincir kolye ve küpelerde tercih edebileceğiniz gümüş aksesuarların yanı sıra inci küpeler ve kitten topuklu ayakkabılarla da oldukça şık görünümler kazandırabileceğiniz zebra desenlerini aynı zamanda farklı doku ve desenler ile de değerlendirebilirsiniz. 

Zebra desenli elbise nasıl kombinlenir

Zebra desenli elbise nasıl kombinlenir

Örneğin, siyah beyaz tonlardaki zebra desenlerini daha renkli çiçekli ya da fırfırlı parçalarla birlikte kullanarak renk katabilir ya da Rihanna’nın stil ilhamı gibi alt-üst takım tercih edebilirsiniz.

Animal print takım

Animal print takım

Tüm bunların görünümleriniz için fazla göz alıcı olduğunu düşünüyorsanız zebra desenlerini yalnızca siyah, beyaz veya kahve tonlarını ile kullanarak tek parçada sofistike bir görünüm elde edebilirsiniz. 

Zebra desenli elbise modeli

Zebra desenli elbise modeli

Klasik desenlerden vazgeçemem diyenlerdenseniz leopar desenini zebra deseni yerine tercih ederek görünümlerinize risksiz bir dokunuş yapabilirsiniz. Şimdilerin saten etek modasında oldukça popüler olan leopar desenini siyah veya kahve tonlarında tercih ederek büstiyer veya tişörtler ile değerlendirebilirsiniz.

Leopar desenli saten etek

Leopar desenli saten etek

Bu noktada herhangi bir sınırlandırma olmazken topuklu sandaletler, mary jane ayakkabı ve babetler görünümlerinizi çok daha şık bir hale getirebilir. 

Saten etek nasıl kombinlenir

Saten etek nasıl kombinlenir

Hatta bu kombinlerinizde tercih edebileceğiniz baget veya pancel case çanta modelleri bu noktada çok daha feminen görünüm elde etmenizi sağlayacaktır. 

Animal print etek modeli

Animal print etek modeli

Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0