Beril Pozam ve Ersin Arıcı'nın düğün detayları büyük ses getirdi! Meğer tasarımı o isme aitmiş

Yer aldığı yapımlarda gösterdiği oyunculuk performanslarıyla büyük beğeni toplayan ünlü oyuncu Beril Pozam geçtiğimiz gün meslektaşı Ersin Arıcı ile nikah masasına oturmuştu. İhtişamlı düğünleriyle yoğun ilgi gören ünlü çift, giydikleri gelinlik ve damatlıklarıyla da sosyal medyada merak konusu oldu.

Yalı Çapkını dizisinin sevilen oyuncuları Beril Pozam ve Ersin Arıcı geçtiğimiz gün gerçekleştirilen ihtişamlı bir tören ile nikah masasına oturmuştu. Dizinin senaryosuna inat gerçek hayatta hayatlarını birleştirme kararı alan ünlü çift, düğünleri sırasında yayınlanan görüntüleriyle de sosyal medyada yoğun bir ilgiyle karşılandı. Öyle ki Beril Pozam'ın gelinliği ve after elbisesi marka ve detaylarıyla merak konusu olurken Ersin Arıcı'nın da damat tarzı çok konuşuldu. Peki, Beril Pozam'ın gelinliğinin markası nedir? Ersin Arıcı'nın damatlığı ne kadar? İşte, detaylar...

Beril Pozam gelinlik

Beril Pozam gelinlik

GELİNLİĞİYLE BÜYÜK BEĞENİ ALDI!

Düğünü sırasında straplez kesim naif bir gelinlik tercih eden Beril Pozam'ın saçlarını açık ve arkada kullanarak gelinliğinin çiçek işlemelerini ön plana çıkardığı görüldü. Ünlü oyuncu kabarık olmayan dantel detaylı gelinliğini yalın ve duru bir makyajla kombinlerken duvağını da uzun ve tül tercih etti. Banu Güven Studio tarafından özenle hazırlanan gelinliğin ardından after party sırasında kısa beyaz bir elbise tercih eden ünlü oyuncu, kendinden eldivenli elbisesi ve gümüş ayakkabılarıyla dikkat çekiciydi. 

Beril Pozam after elbise

Beril Pozam after elbise

Ünlü oyuncunun after party elbisesinin Leam Almes markasına ait olduğu öğrenilirken fiyatının ise 14.250,00 TL olduğu ortaya çıktı. Gümüş renkli alçak topuklu ayakkabılar da Miu Miu markasına ait. 

Ersin Arıcı ve Beril Pozam

Ersin Arıcı ve Beril Pozam

DAMATLIK TARZI ÇOK KONUŞULDU!

Beril Pozam'ın en az gelinliği kadar çok konuşulan Ersin Arıcı'nın tarzı ise kısa süre içerisinde büyük ses getirdi. Düğünü sırasında krem renkli, yandan kuşaklı bir damatlık tercih eden ünlü oyuncunun damatlığının Emre Erdemoğlu tarafından özel olarak tasarlandığı ortaya çıktı. 

İşte, Beril Pozam ve Ersin Arıcı'nın düğününe ilişkin o detaylar...

Yedikleri olay olmuştu! Yasemin Özilhan'dan dikkat çeken görünüm

İLİŞKİLİ HABER

Yedikleri olay olmuştu! Yasemin Özilhan'dan dikkat çeken görünüm
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0