Hint ipeği şal modelleri ve fiyatları! Etnik desenli şal modelleri nelerdir?

Son zamanların sevilen trendleri arasında yer alan Hint ipeği şal modelleri, hem marjinalliği hem de rahatlığı ile sezonun sevilen parçaları arasında yer almaya devam ediyor. Peki, çeşitli modelleriyle şallar arasında ayrıcalık kazanan Hint ipeği şal modelleri nelerdir? Hint ipeği şallar nasıl kombinlenir? İşte, detaylar...

Her geçen gün gelişerek büyüyen tesettür modası bu sezonda da farklı parçalar ile gündeme geldi. Kullanım rahatlığının yanı sıra kombinlere kattığı ambiyanslar ile de büyük beğeni toplayan Hint ipeği şal modelleri, tesettür kombinlerinin yanı sıra fular ve omuz şalı olarak da değerlendirilebilir olmasıyla ön plana çıkıyor. Kullanıcılarına eni ve uzunluğu olarak da oldukça geniş bir kullanım alanı sağlıyor. Yapısı gereği oldukça ince ve tril olan Hint ipeği şal modelleri, gerek çift kat kullanımı gerekse boyunlu bone seçenekleriyle tesettüre çok daha uygun bir hale getiriliyor. Peki, Hint ipeği şal modelleri nasıl kombinlenir? Hint ipeği şalların çeşitleri nelerdir? İşte, 2024'ün sevilen trendleri arasında yer alan Hint ipeği şal modelleri ve özellikleri...

Leopar ve zebra desenli kıyafetler için trend stil önerileri! Animal print nasıl kombinlenir?İLİŞKİLİ HABERLeopar ve zebra desenli kıyafetler için trend stil önerileri! Animal print nasıl kombinlenir?

HİNT İPEĞİ ŞAL MODELLERİ, FİYATLARI VE ÖZELLİKLERİ!

Hint ipeği

Hint ipeği

KERME İPEK / Hint İpeği Şal: 699,00 TL

Hint ipeği şal

Hint ipeği şal

KERME İPEK / Hint İpeği Şal: 699,00 TL 

Hint ipeği şal modelleri ve fiyatları

Hint ipeği şal modelleri ve fiyatları

KERME İPEK / Hint İpeği Şal: 699,00 TL 

HİNT İPEĞİ ŞALLARIN ÖZELLİKLERİ NELERDİR?

  • Yumuşak ve parlak yapısıyla bilinen Hint ipeği şal modelleri, doğal ipekten üretilir ve bu da şalın hem hafif hem de dayanıklı olmasını sağlar. 

  • Zengin renk paletine sahip olan Hint ipeği şal modelleri, farklı desen ve geleneksel ya da modern motifli seçenekleriyle kullanıcılarına geniş bir yelpaze sunar.

  • Soğuk havalarda ısıyı tutan, sıcak havalarda da aksine serin tutan Hint ipeği şal modelleri, hem yaz hem de kış aylarında kullanılabilir.

  • Özel günlerin yanı sıra farklı motifleriyle de günlük kullanıma uygun hale getirilen Hint ipeği şal modelleri,  kombinlere zarif ve şık bir görünüm katar. 

  • Genellikle el dokuması ya da el işi detaylar ile ön plana çıkarılan Hint ipeği şal modelleri, bu sayede benzersizdir. 

Hint ipeği şal modelleri kalın

Hint ipeği şal modelleri kalın

KUD İSTANBUL / Fıstık Yeşili Hint İpek Şal: 799,00 TL

Hint ipeği şal mavi

Hint ipeği şal mavi

KUD İSTANBUL / Lacivert Hint İpek Şal/Fular: 599,00 TL

Hint ipeği şal etnik desen

Hint ipeği şal etnik desen

KUD İSTANBUL / Mercan Hint İpek Şal: 599,00 TL

HİNT İPEĞİ ŞAL MODELLERİ NASIL KOMBİNLENİR?

  • Özel günlerde saten takım ve abiyeler ile oldukça zarif bir görünüm sunan Hint ipeği şal modelleri, zannedilenin aksine tek renk kombinler içinde oldukça kullanışlıdır. Özellikle siyah rengiyle ön plana çıkan Hint ipeği şal modellerini bu sayede özel günlerinizde de değerlendirebilirsiniz. 

  • Şimdilerin modası olan maxi elbiseler ile oldukça zarif bir görünüm sağlayan Hint ipeği şal modelleri, yalnızca başörtüsü olarak değil bir aksesuar olarak da değerlendirilebilir. Örneğin şalınızı belinize sararak bir kemer gibi kullanabilir ya da omuzlarınıza alarak hafif bir katman olarak kullanabilirsiniz.

Etnik desenli Hint ipeği şal modelleri

Etnik desenli Hint ipeği şal modelleri

MORENO SİLK / Light Şölen: 2.750,00 TL

Hint ipeği şal fiyatları

Hint ipeği şal fiyatları

MORENO SİLK / Black Rosie: 1.900,00 TL

Hint ipeği şal modelleri

Hint ipeği şal modelleri

MORENO SİLK / Ethnic Rose: 1.900,00 TL

HİNT İPEĞİ ŞAL MODELLERİ İÇİN KOMBİN ÖNERİLERİ!

  • Ofis günlerinin vazgeçilmezi olan blazer ceketler ile oldukça uyumlu olan Hint ipeği şal modellerini hem başörtüsü hem de ceketinizin içine zarif bir şekilde yerleştirerek kullanabilirsiniz. 

  • Klasik görünümlere kattığı marjinallikle büyük beğeni toplayan Hint ipeği şal modelleri,  gerek kalem etekler gerekse gömlekler ile oldukça şık olmanıza olanak sağlıyor. Örneğin, monokrom bir kombinin üzerine desenli veya canlı renkli bir Hint ipeği seçerek görünümünüze hem renk katabilir hem de şık bir dokunuş sağlayabilirsiniz. 

Hint ipeği eşarp

Hint ipeği eşarp

MORENO SİLK / Twill Sakura Eşarp: 1.825,00 TL

Hint ipeği şal

Hint ipeği şal

MORENO SİLK / Yellow Leia: 1.500,00 TL

Ev dekorasyonunda kilit nokta: Etajer! Etajer nasıl kullanılır?

İLİŞKİLİ HABER

Ev dekorasyonunda kilit nokta: Etajer! Etajer nasıl kullanılır?
Sonbaharın trend ve en güzel saç modelleri

İLİŞKİLİ HABER

Sonbaharın trend ve en güzel saç modelleri
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0