Hande Erçel'den dikkat çeken Kopenhag kombini! Ülke ülke geziyor

Sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu Hande Erçel, geçtiğimiz günlerde ablası Gamze Erçel ile birlikte Kopenhag'a gitti. Seyahati sırasında objektiflere poz veren ünlü oyuncu tarzıyla sosyal medyada gündem oldu.

Yer aldığı yapımlarda gösterdiği oyunculuk performanslarının yanı sıra katıldığı etkinlik ve organizasyonlarla da adından sık sık bahsettiren ünlü oyuncu Hande Erçel, bu kez Kopenhag seyahatiyle gündeme geldi. Seyahati sırasında dikkat çekici bir kıyafet ile boy gösteren ünlü oyuncu, kısa süre içerisinde hızla yayılan fotoğraflarıyla sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 

Hande Erçel

Hande Erçel

KOMBİNİN DEĞERİ OLAY OLDU!

Uzun çizmeleri deri eteği ve kalın kemeriyle western tarzı bir görünüm benimseyen Hande Erçel, kombininin değeriyle de merak konusu oldu. Ünlü oyuncunun yalnızca çizmelerinin 57. 920,00 TL olduğu öğrenilirken hırkasının 47.350,00 TL, eteğinin 24.190,00 TL, tişörtünün ise 7,420.00 TL değerinde olduğu ortaya çıktı. Kombiniyle büyük beğeni toplayan ünlü oyuncu, fiyatların ortaya çıkması üzerine adeta eleştiri yağmuruna tutuldu. 

İşte, ünlü oyuncunun o kombini...

Hande Erçel

Hande Erçel
Hande Erçel
Hande Erçel
Hande Erçel
Hande Erçel

Yağmur Tanrısevsin'den Yusuf Dikeç pozu! İstanbul Boğazı’nda startı böyle verdi

İLİŞKİLİ HABER

Yağmur Tanrısevsin'den Yusuf Dikeç pozu! İstanbul Boğazı’nda startı böyle verdi
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0