Trend yağmur çizmesi modelleri ve fiyatları 2024! Bahar mevsiminde ne giyilir?

Kişinin tarzı ve kullanış sıklığına göre farklılık gösteren yağmur çizme ve bot modelleri materyalinden uzunluğuna, renklerinden iç astarına kadar oldukça geniş bir konuyu kapsıyor. Peki, yağmur çizmesi nasıl kombinlenir, çeşitleri nelerdir? İşte, 2024 bahar sezonunun trend yağmur çizme modelleri...

Baharın belirsiz hava durumu söz konusu olduğunda nasıl bir ayakkabı tercih edilmesi gerektiği kafa karışıklığına neden olabiliyor. Gün içerisinde hem rahat hissetmek hem de aniden bastırabilecek yağmurlara karşı hazırlıklı olmak isteyen kişiler ise genellikle yağmur çizmelerini tercih ediyor. Bizler de yavaş yavaş vitrinlerde yansımalarını gördüğümüz popüler yağmur çizmelerini sizler için bir araya getirdik. İşte, 2024 yılının popüler yağmur çizmeleri ve detaylar...

Trençkot alırken nelere dikkat edilmeli?Trençkot nasıl kombinlenir?En güzel trençkot modelleriİLİŞKİLİ HABERTrençkot alırken nelere dikkat edilmeli?Trençkot nasıl kombinlenir?En güzel trençkot modelleri

2024'ÜN POPÜLER YAĞMUR ÇİZMELERİ!

yağmur çizmeleri

yağmur çizmeleri

Oldukça klasik bir model olan uzun kadın yağmur çizmesi hem pvc kaplaması hem de poliüretan tabanı sayesinde su geçirmez bir hale geliyor. Hem siyah hem de kırmızı seçenekleriyle kadınların vazgeçilmezi olan bu klasik model, özellikle kırmızı modeliyle yabancı filmlere atıfta bulunuyor. Genellikle dar paça kot pantolonlar ile tercih edilen bu model, geniş ağzı sayesinde kullanıcılarına rahatlık sağlarken aynı zamanda midi ve mini eteklerle de oldukça şık durabiliyor. 

yağmur çizmesi kombinleri

yağmur çizmesi kombinleri

  • IN STREET / CARLA HEBILLA Siyah Kadın Yağmur Çizmesi: 1.699,90 TL

yağmur çizmesi

yağmur çizmesi

Yalnızca yağmurlu havalarda değil binicilik sporuyla da sık sık gündeme gelen bu çizme modeli, hem şık olmak hem de rahat hissetmek isteyenler için bir vazgeçilmez. Dar paça pantolonlarla olduğu gibi boyfriend ve kargo model pantolonlarla da oldukça şık duran bu çizme modeli her kıyafete uyumluluğu açısından genellikle siyah tercih ediliyor.  

yağmur çizmesiyle kombin

yağmur çizmesiyle kombin

  • DECATHLON / FOUGANZA Binici Çizmesi Siyah: 2.690,00 TL

binici çizmesi sonbahar

binici çizmesi sonbahar

Diğer modellere kıyasla alt bacağı saran ve bileği kavrayan yağmur çizmesi modeli zikzaklı tabanları sayesinde kaymayı engellerken bacağı tamamen kavradığı için de rahat bir yürüyüş deneyimi sağlıyor. Mini etek modelleriyle oldukça şirin bir görünüm sağlayan bu modeller aynı zamanda likralı kumaşlar ile de şık bir duruş kazanıyor. 

bahar kombinleri

bahar kombinleri

  • DECATHLON / FOUGANZA Su Geçirmez Binici Çizmesi - Binicilik: 750,00 TL

yağmur çizmesi modelleri

yağmur çizmesi modelleri

Diğer modellere göre lastik özelliği bulunmayan ve bacağı materyalinde kullanılan sentetik deri ile saran bu çizme modeli, esnek ve geniş tabanı sayesinde kullanıcılarına rahat bir deneyim sağlıyor. Birçok farklı renginin yanı sıra mat siyah rengiyle de oldukça kolay kombinlenebilen bu modeller, yalnız dikiş ve kesimleri ile ön plana çıkıyor.  

yağmur çizmesi kombini

yağmur çizmesi kombini

  • NİŞANTAŞI SHOES / Storm Siyah Kahve Kemer Detaylı Yağmur Çizmesi: 1.999,90 TL 

yağmur çizmesi süet

yağmur çizmesi süet

Klasik modellerden sıkılan ve yeni bir model arayışına giren kadınlar için oldukça şık bir seçenek olan bu yağmur çizmesi, hem süet hem de deri detaylarının yanı sıra çift renk seçenekleriyle yağmurlu günlere marjinal bir dokunuş yapmanızı sağlıyor. Pantolonlarla olduğu kadar etek modelleriyle de şık duran bu çizme modelini kombinlerinizde yer vereceğiniz süet detaylarıyla ön plana çıkarabilirsiniz. 

yağmur çizmesi kombin önerileri

yağmur çizmesi kombin önerileri

  • ECE'NİN BUTİĞİ / Aniela Kahve Deri Çizme: 2.499,90 TL

yağmur çizmesi sivri burun

yağmur çizmesi sivri burun

Söz konusu çizme olunca sivri burundan vazgeçemeyenler için oldukça güzel bir seçenek olan Aniela modeli bu sezonda oldukça popüler olan Western tarzına da uyum sağlamınıza katkıda bulunuyor. Kalın topuk seçeneği ile rahat bir yürüyüş deneyimi sunan Aniela modeli, bol kesiminin yanı sıra dikiş detaylarıyla da birçok kombinin kurtarıcısı oluyor. 

sivri burun ayakkabılar ile kombin

sivri burun ayakkabılar ile kombin

 
Çocuklarda telefon bağımlılığına dikkat! Uzmanlar uyarıyor

İLİŞKİLİ HABER

Çocuklarda telefon bağımlılığına dikkat! Uzmanlar uyarıyor
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0