Sonbahar aylarının yeni trendi belli oldu! Bu yılın gözdesi kargo çantalar

En az kıyafetler kadar popüler olan çanta trendleri, sezon değişikliğinde çıkan yeni modelleriyle gündeme gelmeye devam ediyor. Peki, 2024 bahar sezonunda hangi çanta modeli moda oldu? Hangi renkleri revaçta? İşte, detaylar...

Yeni denilmesine aldırış etmeden geçmişte var olan çanta modellerini günümüze uyarlamaya devam eden moda tasarımcıları, bahar aylarının gelmesiyle birlikte yeni çanta trendini de piyasaya sürdü. Her Y2K trendinde olduğu gibi kargo çantalarda bu sezonda dikkat çeken parçalar arasında yer aldı.

üniversite için çanta modelleri

üniversite için çanta modelleri

Geçmişte de uzun bir süre kullanılan kargo çanta modelini günümüze uyarlayan yetenekli tasarımcı, çok gözlü ve kutu gibi bir silüete sahip ikonik çantayla defilede yoğun ilgi gördü. 

kargo çanta modelleri

kargo çanta modelleri

Günlük rutinlerimizi daha şık bir hale getirmesinin yanı sıra çok gözlü modelleriyle adeta kişisel asistanımız haline gelen kargo çanta modelleri, Y2K’e uyum sağlayarak moda dünyasındaki yerini kalıcı bir hale getiriyor. Şık olduğu kadar kullanışlı olan kargo çanta modelleri, kullanıcılarına stil ve işlevselliği bir arada sunuyor.

trend çanta modelleri

trend çanta modelleri

Birçok doku ve renk seçeneği ile satışa sunulan kargo çanta modelleri, eskiye kıyasla çok daha küçük ve kutu formuyla dikkat çekiyor.

şık kargo çanta modelleri

şık kargo çanta modelleri

Parlak siyah deri modeliyle olduğu kadar neon renkleriyle de oldukça popüler olan kargo çanta modelleri, kısa askılı kare formuyla da bu sezonun vazgeçilmesi olmaya hazırlanıyor. 

spor kargo çanta modelleri

spor kargo çanta modelleri

Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0