Venedik'te galaya katılan Hande Erçel sosyal medya paylaşımlarıyla olay oldu! "Yapıyor bu işi"

Sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu Hande Erçel, geçtiğimiz akşam reklam yüzü olduğu markanın Venedik'te düzenlenen galasında boy gösterdi. Ünlü oyuncu, kırmızı halı kombiniyle adeta beğeni yağmuruna tutuldu.

Yer aldığı yapımlarda gösterdiği oyunculuk performanslarının yanı sıra katıldığı etkinlik ve organizasyonlarla da adından sık sık bahsettiren ünlü oyuncu Hande Erçel, bu kez reklam yüzü olduğu Pomellato High Jewelry Venetian Heritag markasının Venedik Galleria Giorgio Franchetti alla Ca' d'Oro müzesinde düzenlenen galasıyla gündeme geldi. Geceye oldukça dikkat çekici bir elbise ile katılan ünlü oyuncu, tarzıyla sevenlerinden tam not aldı. 

Hande Erçel

Hande Erçel

SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞTI!

Straplez dokuma elbisesini reklam yüzü olduğu markanın mücevherleriyle kombinleyen ünlü oyuncu, dağınık topuzu ve doğal tonlarda yaptığı makyaj ile büyük beğeni topladı. Ünlü oyuncunun elbisesinin ELIE SAAB markasına ait olduğu öğrenilirken Aralık 2024 itibariyle satışa çıkarılacağı ortaya çıktı. Markanın adeta ön gösterimini yapan ünlü oyuncu, geceye damga vuran isimler arasındaydı. 

İşte, Hande Erçel'in o görünümü...

Hande Erçel

Hande Erçel
Hande Erçel
Hande Erçel
Hande Erçel
Hande Erçel
Hande Erçel
Hande Erçel

Son haliyle gündem oldu! Friends'in Joey'sini görenler tanıyamıyor

İLİŞKİLİ HABER

Son haliyle gündem oldu! Friends'in Joey'sini görenler tanıyamıyor

ETİKETLER

Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0