Filistin kökenli model Bella Hadid'den dikkat çeken anlaşma! Modelliğe ara vermişti…

Gazze'ye ilişkin yaptığı açıklamalarla sık sık gündeme gelen dünyaca ünlü model Bella Hadid, markalardan aldığı tepkiler üzerine modelliğe ara vermişti. Bir süredir gözlerden uzak bir yaşam süren ünlü model, bir mücevher markasının yüzü oldu.

Podyumların en çok aranan isimlerinden biri olan dünyaca ünlü model Bella Hadid, lüks markalarla yaptığı milyonluk anlaşmalarla gündeme geliyordu. Şimdilerde podyumlardan uzak kalan ve Teksas'ta yaşamaya başlayan ünlü modelin Chopard markasının yüzü olduğu öğrenildi.

YENİ İŞ BİRLİĞİ İLE BÜYÜK SES GETİRDİ!

İsviçre merkezli markanın elçisi olarak seçilen Bella Hadid, 'Sculpted by Light' isimli reklam lansmanında tüm dikkatleri üzerine topladı. Charlotte Wales'in çektiği kampanyada markanın 'Ice Cube' adlı koleksiyonunu tanıtan Bella Hadid'e çekimlerde Parker van Noord eşlik etti. Kısa süre içerisinde hızla yayılan fotoğrafları üzerine ünlü model, sosyal medyada da adeta beğeni yağmuruna tutuldu. 

 Bella Hadid ve Parker van Noord

Bella Hadid ve Parker van Noord

Yeni anlaşmasıyla gündemdeydi! Ebru Şahin'in o kombini olay oldu

İLİŞKİLİ HABER

Yeni anlaşmasıyla gündemdeydi! Ebru Şahin'in o kombini olay oldu

ETİKETLER

Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0