Zıtlıklarıyla gündeme geldiler! Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya'dan davet kombini

Esma Sultan Yalısı'nda düzenlenen ihtişamlı bir düğün ile dünyaevine giren Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya, geçtiğimiz akşam Oğulcan Engin'in mekanının 5. yıl kutlamasında beraber boy gösterdi. Davete oldukça şık katılan Ayça Çağla Altunkaya sosyal medyada beğeni yağmuruna tutulurken Acun Ilıcalı'nın görünümü olay oldu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Düğünlerinin ardından yapacakları balayı tatiliyle merak konusu haline gelen Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya, geçtiğimiz günlerde Acun Medya Reklam Grup Başkanı Arzu Umurdağ'ın düğününde ilk kez görüntülenerek herkesi şaşırtmıştı. Haklarında çıkan balayı iddialarına inat geçtiğimiz akşam Oğulcan Engin'in mekanının 5. yıl kutlamasına katılan ünlü çift, bu kez görünümleriyle gündem oldu. 

 Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya

Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya

DAVETE EŞOFMAN TAKIMIYLA KATILDI!

Davet sırasında oldukça şık bir kombin tercih eden Ayça Çağla Altunkaya'nın aksine Acun Ilıcalı'nın eşofman üstü ve altı giydiği görüldü. Yayınlanan görüntüler üzerine sosyal medyada gündem olan Acun Ilıcalı, sosyal medya kullanıcıları tarafından adeta eleştiri yağmuruna tutuldu. 

İşte, ünlü çiftin o görünümü...

Afra Saraçoğlu’ndan dikkat çeken paylaşım! Yalı Çapkını setinden ilk...

İLİŞKİLİ HABER

Afra Saraçoğlu’ndan dikkat çeken paylaşım! Yalı Çapkını setinden ilk...
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0