Afra Saraçoğlu’ndan dikkat çeken paylaşım! Yalı Çapkını setinden ilk...

Son dönemlerin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını dizisinin başrol oyuncusu Afra Saraçoğlu, geçtiğimiz gün yaptığı set paylaşımıyla dikkatleri üzerine topladı. Sette giydiği bir elbiseyi takipçileriyle paylaşan ünlü oyuncu, kısa süre içerisinde merak konusu haline geldi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Yer aldığı yapımlarda gösterdiği oyunculuk performanslarının yanı sıra katıldığı etkinlik ve organizasyonlarla da adından sık sık bahsettiren ünlü oyuncu Afra Saraçoğlu, bu kez sosyal medya hesaplarından yaptığı bir paylaşımla gündeme geldi. Çekilecek sahnesi için hazırlık yapan ünlü oyuncu, o anları takipçileriyle paylaştı. Ünlü oyuncunun elbisesi adeta beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. 

Afra Saraçoğlu

Afra Saraçoğlu

SOSYAL MEDYADA MERAK KONUSU OLDU!

Afra Saraçoğlu’nun Yalı Çapkını setinde yaptığı paylaşım sırasında FARAWAYGRAM markasına ait bir elbise tercih ettiği görülürken elbisenin değeri olay oldu. İnce askılı maxi boy haki bir elbise giyen ünlü oyuncunun elbisesinin 16.950,00 TL değerinde olduğu öğrenildi. 

İşte, ünlü oyuncunun o paylaşımı...

Zıtlıklarıyla gündeme geldiler! Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya'dan davet kombini

İLİŞKİLİ HABER

Zıtlıklarıyla gündeme geldiler! Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya'dan davet kombini
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0