Meriç Aral gelinlik seçimiyle sosyal medyayı ikiye böldü! Serkan Keskin ile...

Bir döneme damgasını vuran Leyla ile Mecnun dizisinde İsmail Abi karakteriyle hafızalara kazınan Serkan Keskin, geçtiğimiz akşam meslektaşı Meriç Aral ile nikah masasına oturmuştu. İstanbul'da düzenledikleri ihtişamlı düğünleriyle yoğun ilgi gören ünlü çift, giydikleri gelinlik ve damatlıklarıyla da sosyal medyada merak konusu oldu.

En son rol aldığı Şahane Hayatım dizisiyle oyunculuk kariyerine renk katan ünlü oyuncu Serkan Keskin, geçtiğimiz gün meslektaşı Meriç Aral ile dünyaevine girdi. Nikah törenleri sırasında yayınlanan görüntüleriyle sosyal medyada yoğun ilgi gören ünlü çiftin tarzları da en az katılımcılar kadar çok konuşulurken Meriç Aral'ın gelinliği sosyal medyayı ikiye böldü. 

Meriç Aral

Meriç Aral

SOSYAL MEDYADA TARTIŞMA KONUSU OLDU!

Düğünü sırasında Fransız korsesiyle ön plana çıkan sade askılı bir gelinlik giyen Meriç Aral, abartıdan uzak saç ve makyajıyla da oldukça zarif bir görünüm tercih ettiği görüldü. Yayınlanan görüntülerin kısa süre içerisinde hızla yayılması üzerine Meriç Aral'ın gelinliği, sosyal medyayı ikiye böldü. Kimi sosyal medya kullanıcıları "Sade ve zarif", "Harika görünüyor" şeklinde yorumlarda bulunurken bazı sosyal medya kullanıcıları "Hiç olmamış", "Daha güzel olabilirdi" dedi. 

İşte, Meriç Aral'ın gelinliği...

Meriç Aral ve Serkan Keskin

Meriç Aral ve Serkan Keskin
Meriç Aral gelinlik
Meriç Aral gelinlik
Meriç Aral ve Serkan Keskin
Meriç Aral ve Serkan Keskin

Meriç ve Serkan Keskin'in düğününde boy gösteren Kıvanç Tatlıtuğ tarzıyla geceye damga vurdu!

İLİŞKİLİ HABER

Meriç ve Serkan Keskin'in düğününde boy gösteren Kıvanç Tatlıtuğ tarzıyla geceye damga vurdu!

ETİKETLER

Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0