Emel Sayın'dan dikkat çeken Yeşilçam konseri! Sahne kıyafeti yoğun ilgi gördü

Son zamanlarda sağlık problemleriyle sık sık gündeme gelen Türk Sanat Müziği'nin ünlü ismi Emel Sayın, sağlığına kavuştuktan sonra soluğu sahnede aldı. Geçtiğimiz günlerde İzmir'de sahne alan ünlü şarkıcı, sahne kıyafetleriyle de yoğun ilgi gördü.

Yer aldığı yapımlarda gösterdiği oyunculuk performanslarının yanı sıra şarkıcılık kariyeriyle de geniş bir hayran kitlesine sahip olan Yeşilçam'ın efsane ismi Emel Sayın, geçen sene geçirdiği sağlık problemleri nedeniyle ameliyat olmuştu. Ameliyatının ardından hızla toparlayarak konser vermeye başlayan Emel Sayın, geçtiğimiz günlerde İzmir'de sevenleriyle bir araya geldi. Konseri sırasında sevilen şarkılarını yeniden seslendiren ünlü şarkıcı, tercih ettiği sahne kıyafetiyle de sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 

Emel Sayın

Emel Sayın

KONSERİNDE YEŞİLÇAM SAHNELERİNE YER VERDİ!

Konsere "Çok heyecanlıyım. Hoş geldiniz" sözleriyle başlayan ünlü şarkıcı, pembe sahne kıyafetiyle basında da 'pembe inci' şeklinde yer aldı. Ünlü şarkıcı, Yeşilçam filmlerinde seslendirdiği şarkıların görüntüleri eşliğinde gerçekleştirdiği canlı performansla misafirlerine nostaljik bir gece yaşattı.

İşte, Emel Sayın'ın sahne tarzı...

Emel Sayın

Emel Sayın
Emel Sayın
Emel Sayın
Emel Sayın
Emel Sayın
Emel Sayın
Emel Sayın

Çağla Şıkel geceye damga vurdu! Markanın özel tasarımını o gece için seçti

İLİŞKİLİ HABER

Çağla Şıkel geceye damga vurdu! Markanın özel tasarımını o gece için seçti
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0