Reklam yüzü olarak seçilmişti! Gökçe Bahadır'ın lansman tarzı sosyal medyada büyük beğeni aldı

Yer aldığı popüler yapımlarda gösterdiği oyunculuk performanslarının yanı sıra sosyal medya paylaşımlarıyla da adından sık sık bahsettiren ünlü oyuncu Gökçe Bahadır, reklam yüzü olduğu markanın lansman davetiyle gündeme geldi. Ünlü oyuncu, kırmızı halı kombiniyle adeta beğeni yağmuruna tutuldu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Bir dönemin oldukça popüler dizisi 'Hayat Bilgisi' ile yıldızı parlayan oyuncular arasında yer alan ünlü oyuncu Gökçe Bahadır, marka yüzü olarak seçildiği Jimmy Key’in yeni sezonu için düzenlenen lansman davetine ev sahipliği yaptı. Geceye oldukça dikkat çekici bir elbise ile katılan ünlü oyuncu, tarzıyla sevenlerinden tam not aldı. 

Gökçe Bahadır

Gökçe Bahadır

MARKANIN SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞTI!

Davet sırasında fıstık yeşili tonlarında sedefli bir elbise giymeyi tercih eden ünlü oyuncu, elbisesini açık model taşlı topuklu ayakkabıları ile kombinledi. Saçlarını açık ve dalgalı kullanan ünlü oyuncu, aksesuar olarak yalnızca küpe takarak elbisesini ön plana çıkardı. 

İşte, ünlü oyuncunun lansman tarzı...

ETİKETLER

Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0