Altın zirveyi kimseye bırakmadı: 22 Ekim Salı 2024 altın piyasasında son durum ne?

Güvenilir yatırım araçlarından olan altın yatırımcısının yüzünü güldürmeye devam ediyor. Küresel çapta yaşanan gelişmeler nedeniyle piyasalardaki dalgalanmalar altın fiyatlarına da yansıdı. Rekor üstüne rekor kıran gram altın dün 3 bin TL seviyelerine yükseldi. Peki 22 Ekim Salı 2024 altında son durum ne? Çeyrek altın ne kadar? Gram altın ne kadar? Detaylar haberimizde...

Milyonlarca Türk vatandaşının güvenli yatırım araçlarından olan altın rekor kırmaya devam ediyor. Hafta başında gram altın 3.011 ile rekor kırarken 22 Ekim Salı 2024 tarihi itibariyle de yükselişini sürdürüyor. Peki serbest piyasada altında son durum ne? Çeyrek altın ne kadar? Gram altın ne kadar?

Yatırımcısının güvenli limanlarından olan altın vatandaşın yüzünü güldürmeye devam ediyor. Yatırımcılar üst üste altında yaşanan hareketlilikten memnun olurken geçtiğimiz günlerde gram altın rekor kırarak 3 bin 11 TL seviyesine yükseldi. Altın hafta başı itibariyle rekor kırmaya devam ederken i serbest piyasada altında son durum ne? Çeyrek altın ne kadar? Gram altın ne kadar?

ALTIN PİYASASINDA SON DURUM NE?

Piyasalarda yaşanan dalgalanmalar altın piyasasında yukarı yönlü hareket başlatırken Ortadoğu'da yaşanan gerilim ve ABD Başkanlık seçimlerine kısa bir süre kala Donald Trump'ın kazanma olasılığı nedeniyle piyasalarda yaşanan belirsizlik altın fiyatlarında hareketliliğe neden oldu. 

22 EKİM SALI 2024 ALTIN PİYASASINDA SON DURUM

22 Ekim Salı 2024 tarihinden itibaren altın fiyatlarında yükseliş devam ediyor. Altın ONS sabah saatlerinden itibaren 2.734 TL oldu.

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Çeyrek altın alış fiyatı 5.076 TL olurken satış fiyatı ise 5.122 TL'den işlem görmeye başladı.

YARIM ALTIN NE KADAR?

Yarım altın alış fiyatı 10.120 TL olurken, satış fiyatı ise 10.239 TL oldu.

TAM ALTIN NE KADAR?

Tam altının ise sabah saatlerinden itibaren alış fiyatı 19.972 TL, satış fiyatı ise 20.369 TL oldu.

CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

Cumhuriyet altını alış fiyatı 20.241 TL olurken, satış fiyatı ise 20.405 TL'den işlem görmeye başladı.

Havaalanında ilginç yasak! Bundan sonra yapılamayacak

İLİŞKİLİ HABER

Havaalanında ilginç yasak! Bundan sonra yapılamayacak
Kübra Beyazoğlu Yasemin.com -
Yasemin - Kübra Beyazoğlu

Editör Hakkında

BİR YORUM YAPIN 0