Annem Ankara dizisiyle gündemdeydi! Bergüzar Korel'den dikkat çeken Cannes tarzı

Son zamanlarda sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlar ile sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu Bergüzar Korel, geçtiğimiz günlerde Mehmet Günsür ile başrollerini paylaştığı Annem Ankara dizisi için Cannes MIPCOM fuarına katıldı. Ünlü oyuncu, tarzıyla sosyal medyada gündem oldu.

Yer aldığı yapımlarda gösterdiği başarılı oyunculuk performanslarıyla adından sık sık bahsettiren ünlü oyuncu Bergüzar Korel, geçtiğimiz günlerde Annem Ankara dizisi için Fransa Cannes'da gerçekleştirilen MIPCOM fuarına katıldı. Fuara ilişkin detayları sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşan ünlü oyuncu, kısa süre içerisinde hızla yayılan fotoğrafları üzerine tarzıyla adeta beğeni yağmuruna tutuldu. 

Bergüzar Korel Annem Ankara dizisi

Bergüzar Korel Annem Ankara dizisi

FİYATLARI OLAY OLDU!

Geceye kalın askıları ve kalp yaka detayıyla ön plana çıkan siyah bir elbiseyle katılan ünlü oyuncu, gold aksesuarlarıyla kombinini tamamladı. Yayınladığı fotoğraflar üzerine ünlü oyuncu tarzının değeriyle de sosyal medyada merak konusu haline geldi.

Bergüzar Korel

Bergüzar Korel

Elbisenin Beymen Collection markasına ait olduğu öğrenilirken bağlama detaylarıyla ön plana çıkan ayakkabılarının ise Aquazzura markasına ait olduğu ortaya çıktı. Elbisenin değeri 14.250,00 TL, ayakkabıların değeri ise 780 euro yani yaklaşık 28.898,00 Türk Lirası. 

Bergüzar Korel

Bergüzar Korel

Trust Arabia Ödülleri için Fas'a gitmişti! Hande Erçel zarafetiyle geceye damga vurdu

İLİŞKİLİ HABER

Trust Arabia Ödülleri için Fas'a gitmişti! Hande Erçel zarafetiyle geceye damga vurdu
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0