Kadir Ezildi'den yağmur ve çamur lekelerini söküp atan cam silme yöntemi!

Sonbahar mevsimine girdiğimiz şu günlerde bir hayli kirlenen camları temizlemek için son dönemde temizlik videolarıyla çok popüler hale gelen Kadir Ezildi'nin önerdiği yöntemi kullanabilirsiniz. Özellikle yağmur ve çamur lekelerini çıkarmada etkili olan bu yöntemle birlikte cam temizliğini hızlıca bitirebilirsiniz. İşte Kadir Ezildi'den yağmur ve çamur lekelerini söküp atan o yöntem...

Temizlik takıntısını işe çevirerek büyük bir çıkış yapan ünlü sunucu Kadir Ezildi'nin etkili cam temizleme yöntemi gündem oldu. Sonbahar mevsiminde yağmurlarında etkisiyle daha çok kirlenen camları temizlemek için cam silme konusunda çok hassas olan Kadir Ezildi'nin uyguladığı bu yöntem vazgeçilmeziniz olacak. İşte evdeki malzemeleri kullanarak leke bırakmayan bu yöntem sayesinde uzun süre camlarınız pırıl pırıl olacak. İşte adım adım bilmeniz gerekenler..

Kadir EzildiİLİŞKİLİ HABERKadir Ezildi'den çamaşır beyazlatan tüyo!Sararmış çamaşırlara veda edeceğiniz o yöntem şok etti

KADİR EZİLDİ'NİN ADIM ADIM CAM SİLME YÖNTEMİ

Temizliği ile tüm Türkiye'nin tanıdığı Kadir Ezildi cam silmeye başlamadan önce ilk olarak bir kova hazırlanması gerektiğiniz altını çiziyor. Cam temizliğinin olmazsa olmazı olarak kovayı gösteren Ezildi, suyun içine bulaşık parlatıcısı ekliyor.

Cam temizlerken leke tutmayan bu yöntemin özellikle her cam temizliğinde uygulanması gerektiğini ifade ediyor. Bez seçiminin önemine de dikkat çeken ünlü isim mutlaka tüy tutmayan bez ve gazete yardımıyla camların silinmesi gerektiğini belirtiyor. 

Kadir Ezildi

Kadir Ezildi

Ayrıca sonbahar mevsiminde yağan yağmur sonrası camlarda oluşan çamur temizliğinde şampuanlarında etkili olduğuna dikkat çekiyor. Bu yüzden hazırladığınız suyun içine şampuan ve yarım çay bardağı sirke ekleyerek cam temizlemeye girişebilirsiniz. 

Pencere çıkıntılarında oluşan kirliliği yok etmek içinde fırça ve şiş kullanan ünlü sunucu bu yöntemleri sosyal medyada birçok kadının dikkatini çekti.

Kadir Ezildi

Kadir Ezildi

Temizlik takıntısıyla büyük bir başarı elde eden Kadir ezildi aynı zamanda kovaya hazırladığı cam silme suyuna bulaşık parlatıcısı, çamaşır temizleme tozu, soda tozu, şampuan ve beyaz sirke katarak cam temizliğinde daha etkili bir temizlik sağlıyor. 

Kabızlık sorununu ortadan kaldıran mucize! Motor gibi bağırsaklar için günde 7 tane...

İLİŞKİLİ HABER

Kabızlık sorununu ortadan kaldıran mucize! Motor gibi bağırsaklar için günde 7 tane...
Melisa Döngel'in uyguladığı zayıflama metodu gündem oldu! Suyuna 1 kaşık ekliyor

İLİŞKİLİ HABER

Melisa Döngel'in uyguladığı zayıflama metodu gündem oldu! Suyuna 1 kaşık ekliyor
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0